Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
300 kilometri de sicrie. Boala care distruge românii. DIETĂ MINUNE
WhatsApp
Aproximativ 150.000 de români mor anual din cauza bolilor cardiovasculare.

Invitat la B1 TV, Dr Virgiliu Stroescu a tras un semnal de alarmă vizavi de acest subiect. Specialistul a subliniat importanța alimentației.

Dieta minune

"Dacă un om ar mânca, timp de câteva zile, doar roșii, fasole albă, broccoli, ovăz, spanac, sparanghel, dovleac, orez nedecorticat, grâu, cartofi și porumb au toți aminoacizii neesențiali, ar fi minunat. Acestea au în ele tot ce trebuie", a zis Dr Virgiliu Stroescu.

"80% din populația noastră măncă produse animale în cantități mari. (...) În schimb, 80-90% dintre vegetarieni nu au șanse să facă boli cardiovasculare. Dacă mâncăm hrană sănătoasă nu murim din această cauză. Nu mai facem boli cardiovasculare. În fiecare an, 150.000 de români mor din cauza bolilor cardiovasculare. 100.000 de români mor de cancer. Faceți o socoteală: dacă numai din cauza bolilor cardiovasculare mor 150.000 de români anual, iar un sicriu are 2 metri, rezultă că avem 300 de kilometri de sicrie din cauză că nu știm să mâncăm! De asemenea, 80% din cancere pot fi preîntâmpinate prin alimentație, mișcare, somn și lipsa stresului", a zis Dr Virgiliu Stroescu la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel