Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zdrobește doi căței de usturoi și amestecă-i cu miere. Aplică masca pe cap, iar efectul va fi uimitor
WhatsApp
Bogat într-un compus antifungic, care previne înfundarea arterelor și le readuce la dimensiunea normală, usturoiul conține și  fitochimicale. Acestea din urmă ajută la buna circulație a sângelui și previne infarctul. 
Zdrobește doi căței de usturoi și amestecă-i cu miere. Aplică masca pe cap, iar efectul va fi uimitor. Sursa - Pexels

De asemenea, usturoiul este o sursă bogată de sulf, al treilea mineral ca și cantitate din organism și are un rol important în creșterea părului. Acesta este esențial în dezvoltarea de cheratină, proteina ce oferă părului structura și forma ca strat protector.

O cantitate insuficientă de sulf în păr conduce la vulnerabilitate și la ruperea ușoară a acestuia. Studiile au arătat că aplicațiile locale cu usturoi stimulează creșterea părului.  

Suc de usturoi - Zdrobește câțiva căței de usturoi și colectează sucul. Masează scalpul cu această zeamă insistând pe zonele afectate. Lasă sucul să se usuce pe scalp, apoi clătește cu apă. Folosește această metodă de 3 ori pe săptămână, până când observi rezultatele dorite.

Șapte lucruri neașteptate pe care le poți face cu apa de gură! Încearcă și nu vei regreta

 

Usturoi în ulei - Zdrobește 5 căței de usturoi și fierbe-i în ulei de cocos sau de măsline. După ce s-a răcit compoziția, masează scalpul seara, înainte de culcare. Astfel, efectul va fi maxim. A doua zi, spală-te pe cap cu un șampon blând. Repetă metoda de 3 ori pe săptămână pentru a stimula circulația la nivelul scalpului și a ajuta la regenerarea foliculilor de păr, scrie libertateapentrufemei.ro.

Truc ca să speli mopul astfel încât să fie alb ca unul nou, în doar 5 minute. Cele două ingrediente necesare sigur le ai în casă

 

Usturoi, ulei de cocos și piper -  Zdrobește 5 căței de usturoi pe care îi amesteci cu piper și ulei de măsline, apoi se masează scalpul. Uleiul de cocos hidratează scalpul și întărește foliculii de păr. Piperul este cunoscut ca adjuvant în stimularea circulației scalpului, ceea ce ajută la o oxigenarea mai bună a firelor de păr.  Eficiența usturoiului crește atunci când este amestecat cu ulei de cocos și piper.

Ceapă și usturoi pentru păr - Ca și usturoiul, ceapa este o bună sursă de sulf ce stimulează creșterea părului. Ceapa și usturoiul pot fi combinate și aplicate pe scalp pentru a favoriza creșterea părului. Taie o ceapă de mărime medie și pune-o într-un blender. Adaugă 4-5 căței de usturoi, amestecă bine, apoi masează scalpul.

Șapte trucuri chinezești străvechi care te ajută să arăți mai tânără. Vor da rezultate imediat ce le vei pune în aplicare

 

Usturoi și miere - Pentru a prepara acest amestec ai nevoie de 2 căpățâni de usturoi și 2 linguri de miere. Curăță și zdrobește usturoiul, adaugă peste el mierea. Seara, înainte de culcare, fă-ți masaj cu mixtura și las-o să acționeze peste noapte, iar a doua zi te speli la cap.

 

Proprietățile terapeutice ale mierii

 

Mierea conține mai multe minerale, mai multe uleiuri esențiale și o aromă mai puternică față de celelalte tipuri de miere de aceea este frecvent recomandată în tratamentul spasmofiliei la adolescenți, rahitismului la copii și adolescenți, în osteoporoză și afecțiuni articulare la adulți și vârstnici. Mierea de pădure este utilă și persoanelor cu un sistem imunitar slăbit. Mierea are proprietăți antiinflamatoare și este un foarte bun antioxidant.

A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

Stimulează regenerarea epiteliilor, endoteliilor și a membranelor celulare. De asemenea poate ajută în combaterea a numeroase: boli infecțioase, afecțiuni ale sistemului imun, boli bacteriene, bolile intestinului gros, boli legate de prezența diferitelor toxine în organism, boli dermatologice, boli degenerative, boli legate de inflamații.

Amestecă un avocado copt cu un sfert de cană de ulei de cocos și aplică mască pe păr. Rezultate uimitoare de la prima utilizare

 

Proprietățile terapeutice ale usturoiului

 

Cel mai puternic antibiotic natural cunoscut la ora actuală, usturoiul este recomandat în ameliorarea, tratarea și prevenirea unei game variate de afecțiuni.reumatism, artrită, osteoartrită, ulcer stomacal, gastrită, hemoroizi, dureri de cap, ischemie, hipertensiune, boli pulmonare, sinuzită, probleme circulatorii, arteroscleroză.

Totodată, acest tratament ajută la dizolvarea cheagurilor de sânge, prevenind astfel atacurile cerebrale, îmbunătățește auzul și vederea, scade colesterolul rău, este adjuvant în tratarea impotenței, curăță vasele de sânge, accelerează arderile, îmbunătățește metabolismul, ajută în curele de slăbire, elimină surplusul de grăsimi din organism, în special de pe organele interne și crește nivelul de calciu din organism.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel