Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov vor reprezenta Moldova la Eurovision 2022. Versurile unioniste din piesă, modificate: Nu este încă o decizie finală
WhatsApp
Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov sunt marii câştigătorii ai preselecţiei naţionale pentru Eurovision 2022. Au învins cu piesa „Trenuleţul”, notează Unimedia.info.
Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov vor reprezenta Moldova la Eurovision 2022. Versurile unioniste din piesă, modificate Nu este încă o decizie finala

Melodia câştigătoare a fost lansată în luna decembrie a anului trecut. „Sperăm să aibă acelaşi impact, acelaşi succes. Sunt sigură că vor avea o prestaţie de neuitat şi că nu vor fi în totalitate contestaţi”, a declarat unul dintre juraţi. 

Versurile unioniste din piesa „Trenulețul” de la Eurovision interpretată de Zdob și Zdub și Frații Advahov au fost modificate.

Jurnalista Angela Aramă a făcut o comparație dintre text și s-a arătat dezămăgită de această decizie.

„Cu textul schimbat, cântecelul și-a pierdut tot farmecul”, a menționat aceasta. „Faptul că a fost schimbat textul pentru varianta de concurs este cea mai proastă decizie ever! Cu textul schimbat, cântecelul este despre nică și și-a pierdut tot farmecul. Trebuie să insistăm cumva să se revină la textul inițial. Altfel, trenulețul nostru se descalifică și prosta umblă bludnic prin lume.


Textul inițial: Țară veche, țară nouă/ Parcă-i una, parcă-s două/ Ba aparte, ba-mpreună/ Parcă-s două, parcă-i una

Textul schimbat: Trenul vede când aleargă/ Cât de mică-i lumea largă/ Și că nu mai pare mare/ Pentru că nu are hotare.

 

Fraților, dap despre ce e asta?! O adunătură de cuvinte care a compromis mesajul inițial fără drept de tăgadă. Cine, naiba, e geniul care v-a convins să faceți așa ceva?!Mă întreb dacă se va renunța și la filmul realizat de Roman Burlaca pentru promovarea piesei. Asta chiar ar fi un fiasco!”, a scris jurnalista Angela Aramă pe pagina sa de Facebook.

 

Versurile unioniste din piesă, modificate. Vasile Advahov: Nu este încă o decizie finală

 


Vasile Advahov a intervenit și a precizat că piesa nu este varianta finală, iar echipa în scurt timp va veni cu mai multă informație.

„Nu este varianta finală. Dacă vreți părerea noastră - optăm pentru varianta originală. Va fi o strofă și în Engleză. Ne vom strădui să păstram ideea de bază, în scurt timp echipa va veni cu mai multă informație. Avem reguli și cerințe pe care trebuie să le respectăm”, a menționat artistul Vasile Advahov.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel