Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vrei să ai mereu prosoape moi? Dizolvă acest produs într-un litru de apă, iar rezultatul te va încânta
WhatsApp
Prosoapele din baie sunt înlocuite aproape în fiecare zi. Cel folosit ajunge în coșul de rufe murdare. Dar, pe termen lung, de la spălarea zilnică, prosoapele devin aspre la atingere.

Puține gospodine știu că prosoapele pot deveni moi și plăcute la atingere, dacă sunt puse la înmuiat într-un litru de apă, în care se adaugă un produs din bucătărie.

Un remediu natural, folosirea și la curățarea casei, vă vine în ajutor. Așa că veți avea cele mai moi și catifelate prosoape.

Trebuie să dizolvați 100 grame din acest ingredient într-un litru de apă și prosoapele vor fi moi. 

Cum să scoți petele de cerneală de pe haine cât ai clipi: Trucurile care fac întoarcerea la școală mai ușoară...pentru mămici

Soluția nu este balsamul obișnuit care, pe termen lung, deteriorează țesăturile. Mai degrabă, puteți folosi un remediu foarte simplu al bunicii. De ce ingredient aveți nevoie? Acesta este acidul citric. Doar trebuie să înmuiați prosoapele într-o soluție cu acid citric și apă.

Amestecă pastă de dinți cu aceste trei substanțe din bucătărie și uită de toate problemele frigiderului: Trucul care ține sănătoasă întreagă casă

În acest scop, vor fi suficiente 100 grame de acid citric dizolvat într-un litru de apă. Se amestecă cele două substanțe și se pun la înmuiat prosoapele.

Lăsați prosoapele, în acest amestec, aproximativ 30 de minute. După ce timpul a expirat, doar stoarceți ușor prosoapele și spălați-le clasic în mașina de spălat. Rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte. Prosoapele vor fi curate, parfumate și super moi.

 

 

BONUS. Amestecă aceste trei ingrediente pentru a-ți lăsa grătarele aragazului ca noi. Un truc simplu și rapid, gata cât ai pocni din degete

 

Există multe trucuri de curățare care promit să vă facă aragazul să arate ca nou, dar puține pot face acest lucru cu adevărat. Acest truc vă va lăsa aragazul foarte curat: amestec degresant de casă pentru a curăța murdăria de pe grătarele aragazului. Verifică!

Aragazul este aparatul pe care îl folosim cel mai mult acasă. De vreo trei ori pe zi se murdărește cu ulei, resturi de mâncare și cu substanțele rezultate din arderea propriu-zisă. Și deși ștergerea lui la sfârșitul zilei nu strica, o dată sau de două ori pe lună are nevoie de o curățare mult mai profundă.

Trebuie să ne confruntăm cu murdăria, stratul lipicios și urât mirositor de murdărie care se formează pe plite, grătare și arzătoare. Când grăsimea se depune, se odihnește și ajunge să se oxideze cu amoniac, îndepărtarea ei devine o misiune aproape imposibilă.

Pune niște ketchup pe oalele arse și lasă-l să stea câteva minute. Un truc pentru care vasele îți vor mulțumi!

Pe lângă faptul că sunt inestetice, straturile de funingine și grăsime arse ar putea ajunge într-un fel sau altul în mâncare. Și dacă te gândești că acoperirea aragazului cu aluminiu este soluția, hai să-ți spun că ar putea fi mult mai rău.

Nu o să credeți ce se întâmplă dacă o să curățați și această parte a aragazului. Trucul pe care orice gospodină trebuie să-l știe.

Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă

 

De ce aveți nevoie:

- o lingură de bicarbonat de sodiu

- un strop de săpun de spălat vase

- suc de lămâie.

 

Procesul 

Amestecați toate ingredientele într-un bol până se formează o pastă omogenă. Scoateți grătarele de pe aragaz, aplicați amestecul, lăsați-le să stea în apă fierbinte timp de o oră. Frecați cu un burete, clătiți și gata!

Bicarbonatul de sodiu îndepărtează grăsimea, arsurile, mucegaiul și reziduurile alimentare, precum și te scăpa de mirosurile neplăcute. Săpunul de spălat vase elimină orice ulei rămas, iar sucul de lămâie are proprietăți antibacteriene.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel