Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Vraja cu orez”. Cum să faci trucul faimos pe TikTok. Trebuie neapărat să înceapă miercuri și să se termine vineri
WhatsApp
Există multe rețete și remedii pentru a slăbi pe internet, în cărți, peste tot. Totuși, multe dintre aceste diete pot fi periculoase pentru sănătatea ta, de aceea astăzi îți aducem un remediu care depinde mai mult de credința ta că va funcționa decât orice altceva. Nu trebuie să te privezi de niciun nutrient sau să te înfometezi. Dacă ești interesat, citește mai departe pentru a cunoaște „vraja cu orez” pentru a pierde în greutate în doar trei zile. Cum să faci trucul faimos deja pe TikTok.
„Vraja cu orez”. Cum să faci trucul faimos pe TikTok. Trebuie neapărat să înceapă miercuri și să se termine vineri

Desigur, în drumul nostru către o viață sănătoasă este întotdeauna necesar să avem o dietă echilibrată, să evităm zaharurile și făina rafinată și să facem mișcare. Dar această „dietă”, cu sute de ani de existență, a început să prindă putere pe rețelele de socializare, unde în fiecare zi împărtășiți sfaturi, trucuri și multe altele pentru a pierde în greutate.

Ai exagerat cu sarea în mâncare? Nu o arunca! Trucuri fantastice pentru a remedia ciorba, piureul, aluatul, orezul sau carnea

Ți se va părea foarte ciudat când vei citi acest truc, dar așa cum este sfătuit peste tot, baza acestei metode este credința și va fi inutil să o încerci dacă nu o faci cu încrederea că va funcționa. Îți ia doar trei zile și ai nevoie de un pahar și apă. Trebuie să înceapă miercuri și să se termine vineri.

Această mască de orez este magică! Îți luminează fața, gâtul și mâinile

 

Vraja cu orez pentru a pierde în greutate în 3 zile: Cum să faci trucul faimos pe TikTok

 

Miercuri. Dimineața, puneți într-un pahar sau o cană numărul de boabe de orez care corespunde cu numărul de kilograme pe care doriți să le pierdeți, fiți realiști. Adăugați apă până la jumătate de pahar și lăsați să stea. Noaptea se bea apa lăsând boabele de orez și se umple din nou pe jumătate.

Joi. Bea jumătatea de pahar de apă pe care ai lăsat-o noaptea când încă ești nemâncat. Lăsați boabele de orez și umpleți paharul la jumătate.

Vineri. În această zi vraja se termină. Când ești nemâncat bea toată apa cu tot cu boabe de orez.

De ce să pui o monedă în frigider când pleci de acasă. Trucul fantastic pentru a evita problemele de sănătate

Recomandări: Păstrați paharul acoperit, astfel încât să nu se umple cu bacterii. Dacă o insectă se îneacă acolo, va tăia întreaga vrajă.

Poți pune 1, 2 sau până la 7 boabe, nu pune 50, trebuie să fii realist cu ceea ce ceri.

Începe întotdeauna miercuri!

În orice moment trebuie să ai credință că așa se va întâmpla.

Trucul are deja zeci de recenzii pozitive pe TikTok. Mult succes!

Amestecă 3 linguri de orez cu 2 linguri de lapte și o linguriță de miere. Lasă să acționeze câteva minute și vei observa efectul miraculos

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel