Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Voucherele de vacanță, PRELUNGITE în 2021. Premierul Florin Cîțu, anunț OFICIAL
WhatsApp
Voucherele de vacanță vor fi prelungite în 2021. Anunțul a fost făcut de premierul Florin Cîțu, după ședința de guvern de miercuri, 10 februarie. 
Voucherele de vacanță, prelungite în 2021

Voucherele emise în 2019 și în 2020 nu au fost folosite, spune premierul Florin Cîțu, și s-a decis prelungirea lor, explicând motivul pentru care bugetarii nu mai primesc anul acesta tichete de vacanță.

După ședința de Guvern, premierul Florin Cîțu a explicat de ce nu se emit anul acesta vouchere de vacanță.

„În România astăzi au fost prelungite voucherele de vacanță emise în 2019 și cele din 2020, ceea ce înseamnă că în economie sunt 2,4 miliarde de lei vouchere de vacanță care nu au fost folosite, pentru că știți foarte bine, pe de o parte industria ne spune că anul trecut a fost criză, deci nu puteau fi folosite vouchere de vacanță, pe de altă parte (...) am dat voie să fie folosite anul acesta. De aceea, voucherele de vacanță care ar fi trebuit să fie emise anul acesta vor fi emise anul viitor și avem această economie la buget”, a explicat Cîțu.

Fostul ministru al Turismului din guvernarea PSD, Bogdan Trif, l-a criticat pe premierul Florin Cîțu, pe tema neacordării voucherelor de vacanță. Acesta a mai spus și că, din discuțiile cu funcționari din Guvern, a aflat că pregătește și majorarea cotei de TVA pentru turism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel