Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Votul din DIASPORA. Dăncilă: "Luni public rapoartele. Remanierea lui Meleşcanu o decide ALDE"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a făcut primele declaraţii după întâlnirea liderilor din coaliţia PSD-ALDE. Premmierul a precizat că va prezenta rapoartele privind desfăşurarea votului din diaspora la începutul săptămânii viitoare. Cât despre remanierea ministrului Teodor Meleşcanu, Dăncilă a aruncat responsabilitatea în curtea celor de la ALDE.

La ieşirea de la întâlnirea la care a participat şi şefii celor două camere ale Parlamentului, respectiv Marcel Ciolacu şi Călin Popescu-Tăriceanu, Viorica Dăncilă a vorbit despre remanierea guvernamentală. Întrebată dacă Teodor Meleşcanu va pleca de la Ministerul Afacerilor Externe, premierul a ezitat să dea un răspuns, spunând că cei care l-au propus vor decide.

"ALDE va decide dacă îşi doreşte această remaniere, voi discuta cu domnul Tăriceanu. Dar deocamdată nu am discutat despre acest subiect", a spus Viorica Dăncilă.

Jurnaliştii au întrebat-o dacă este mulţumită de modul în care Meleşcanu a gestionat votul din diaspora, atunci premierul a spus că urmează să prezinte rapoartele întocmite atât de MAE, cât şi de MAI.

"Legat de votul din diaspora, luni voi face publice analizele făcute atat de Ministerul Afacerilor Externe, cât şi de Ministerul Afacerilor Interne. Trebuie să vedem care sunt soluţiile şi vom discuta şi despre miniştri, dar acest lucru îl vom face în cadrul coaliţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel