Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, prima ieșire publică după demisia din PSD: "Știu că vor veni alte atacuri"
WhatsApp
Viorica Dăncilă a avut prima ieșire publică după ce a demisionat din PSD și s-a înscris în noul partid politic. 
Viorica Dăncilă, dezvăluiri după revenirea în politică: „Sunt un bun român, sunt un patriot și nu pot fi indiferentă de modul în care este condusă țara”

„Dacă ne uităm la situația actuală, situație menționată și de dumneavoastră anterior, în care economia este prăbușită, românii se confruntă cu foamete, sărăcie, cu frigul, sunt multiple probleme la care clasa politică nu are un răspuns adecvat. Toate acestea m-au făcut să revin în politică.

Dacă lucrurile mergeau bine, dacă țara mergea într-o direcție bună, dacă românii o duceau mai bine, atunci drumul meu cu siguranță era în afara politicii. Deci nu pot să rămân indiferentă. Sunt un bun român, sunt un patriot și nu pot fi indiferentă de modul în care este condusă țara, de modul în care o duc românii în ziua de astăzi”, a spus Viorica Dăncilă. 

 

Dăncilă: „Sunt mai hotărâtă ca niciodată să ma implic și să aduc lucruri bune pentru România și pentru români”

 

 

„Cred în România, și cred în români. De aceea m-am și reîntors în politică. Pentru că dacă doar stăm și privim de pe margine, nu se va schimba nimic. Sper ca ceea ce am făcut eu, pasul făcut de mine, pasul făcut de cei din partidul „Națiune Oameni Împreună” (NOI) să fie urmat de cât mai mulți români, pentru că trebuie să ne implicăm cu toții dacă vrem să schimbăm ceva în România, dacă vrem să creionăm prezentul și viitorul, dacă vrem să avem încredere în ziua de mâine, dacă vrem să nu mai vedem atâta suferință în jurul nostru.

Sunt mai hotărâtă ca niciodată să ma implic și să aduc lucruri bune pentru România și pentru români. Știu că nu va fi ușor, știu că vor veni alte atacuri, știu că de fiecare dată vor critica orice amănunt, orice lucru care li se pare lor, din punctul lor de vedere, că nu corespunde. Dar sunt o fire puternică, sunt un om puternic, sunt perseverentă și voi merge înainte. Nu mă voi opri din drumul pe care îl văd eu acum pentru partidul în care m-am înscris și pentru mine personal," a mai spus Dăncilă. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel