Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă, iese la ATAC: "Banii europeni, utilizați în beneficiul românilor"
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că există o preocupare din partea Guvernului ca banii europeni să fie utilizaţi în beneficiul românilor. 

Guvernul acordă importanţa cuvenită atragerii de fonduri europene ca resursă esenţială de dezvoltare a României şi suntem preocupaţi ca banii europeni să fie utilizaţi în beneficiul românilor, a declarat, vineri, la Palatul Victoria, premierul Viorica Dăncilă, la conferinţa de semnare a proiectului "Reducerea eroziunii costiere Faza a II - a (2014-2020)', finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

"Mă bucur să participăm astăzi la o nouă semnare a proiectelor finanţate din fonduri europene, din cel puţin două motive. În primul rând, este confirmarea faptului că avem proiecte bine pregătite şi fundamentate, iar munca şi eforturile făcute până acum încep să aibă rezultate concrete. În acelaşi timp, semnarea contractelor de finanţare arată clar că acest Guvern acordă importanţa cuvenită atragerii de fonduri europene ca resursă esenţială de dezvoltare a României. Suntem preocupaţi ca banii europeni să fie utilizaţi în beneficiul românilor prin finanţarea proiectelor de care România are nevoie şi care, prin realizarea lor, generează efect de multiplicare în economie", a spus Dăncilă.

Premierul a adăugat că, odată cu parafarea fazei secunde a proiectului destinat reducerii eroziunii costiere, vor fi realizate investiţii în 10 localităţi din judeţul Constanţa, iar lungimea plajelor ce vor fi reabilitate va fi de 30 kilometri.

Declarația premierului vine în contextul în care în ultima perioadă în spațiul public au apărut mai multe acuze la adresa Guvernului României, care nu face eforturi spre a folosi banii veniți de la Uniunea Europeană pentru proiecte de infrastructură: spitale, autostrăzi, etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel