Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă: "Nu am de ce să-mi asum 10 august. Vreţi să fac eu justiţie?"
WhatsApp
Viorica Dăncilă susţine că nu are nicio legătură cu evenimentele din 10 august 2018 şi nici nu îşi asumă vreo responsabilitate în privinţa intervenţiei jandarmilor, motivând că a fost în vacanţă în acea perioadă.
Sursa foto: captură Antena 3

"Nu am de ce să-mi asum 10 august. Eram în concediu, eram prim-ministru, dar am delegat atribuțiile unui alt coleg. Această abordare politică nu-și are rostul. Cred că justiția trebuie să spună cine a fost vinovat și cine nu a fost vinovat.

Pe mine m-a nemulțumit și decizia sau la ce s-a ajuns în urma procesului în care acea jandarmeriță a fost lovită și s-au preluat niște arme. Trebuie să avem o abordare legală și pentru cei care au lovit persoanele, dar și pentru cei care au lovit organele care își făceau datoria. Să dai suspendare sau muncă în folosul societății nu mi se pare un lucru corect.

Vreți să fac eu justiție?

Stau și mă întreb, acum să vină în fața Guvernului cineva și să încerce să intre în Palatul Victoria. Forțele de ordine să nu-i oprească? Faptul că s-a încercat intrarea în Palatul Victoria a dat această senzație.

Cine a încercat să lege 10 august de Viorica Dăncilă s-a lovit de un zid.

V-am specificat că sunt în concediu! Am avut cerere de concediu, am trimis-o către președinte, am fost informată că se întâmplă aceste lucru. Cred că pentru corectitudine nu trebuei să folosim astfel de mesaje ca mesaje politice. Nici pe Carmen Dan, nici pe altcineva, eu nu pot să-i acuz. Nu pot să acuz pe nimeni. Eu vreau justiția să-mi spună cine este de vină", a declarat Viorica Dancilă, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel