Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Violeta Alexandru, mesaj în miez de noapte: "Nu este nicio rușine dacă ești simplu membru"
WhatsApp
Violeta Alexandru a transmis un mesaj în miez de noapte după finalizarea numărării voturilor, în care le mulţumeşte votanţilor şi staff-ului şi precizează că nu este o ruşine să fii simplu membru de partid.
sursa foto: Violeta Alexandru / Facebook

"Sunt onorată să fac parte din Partidul Național Liberal. 145 de ani și eu, acum, pun puțin umărul. Pentru că liberalii sunt oameni serioși. Nu funcțiile sunt importante. Prin ele poți să faci bine, este adevărat. Nu este nicio rușine dacă ești simplu membru. Este o onoare. Mă înclin în fața voluntarilor noștri. Sunt, înainte de orice, colega lor.Mulțumesc voluntarilor noștri care au făcut campanie. Cel mai sincer respect față de bucureșteni - să nu îi uităm după alegeri", a transmis VIoleta Alexandru.

 

Violeta Alexandru: "Nu este nicio rușine dacă ești simplu membru"

 

Actualul ministru al Muncii a revenit apoi cu un al mesaj.

"Numărul Consilierilor Generali PNL, după alegerile locale din această toamnă, a crescut, prin comparație cu rezultatele alegerilor din 2016. Și exigențele mele legate de ceea ce putem influența, în bine, în acest mandat. 5 consilieri au, de acum, funcții de conducere în administrația din București; conduc comisii foarte importante din Consiliul General al Capitalei. Dacă vă uitați la Comisii, ele reflectă foarte bine atât competența liberalilor cât și prioritățile noastre orientate, în mod asumat, către dezvoltarea Bucureștiului.

Mulțumesc colegilor din USR Plus București pentru discuțiile avute în vederea coordonării politice necesare la nivelul leadership-ului Capitalei. Acolo unde există compatibilitate între lideri, complementaritate în viziunea despre dezvoltarea Bucureștiului, deciziile privind conducerea legitimă a Bucureștiului se iau în colaborare. Dacă PNL București și USR-Plus București au putut la nivelul Bucureștiului să ajungă la decizii împreună, se va putea și la nivelul Guvernului.

Pentru mine, alegerea sau numirea, după caz, într-o funcție publică nu este un scop în sine. Este doar un mijloc prin care poți să faci treabă și, în general, poți face bine pentru oameni, deciziile tale având un alt impact.

În primul rând Președinții Comisiilor din Primăria Capitalei conduse de PNL, tocmai pentru că au funcții, liderul grupului consilierilor PNL, Viceprimarul General al Capitalei din partea PNL Bucucurești trebuie să muncească de acum și să contribuie concret, nu prin declarații, la dezvoltarea Noului București.

În primul rând ei dar am așteptări de la toți colegii care au câștigat un mandat. Sunt un om exigent iar PNL București trebuie să fie exigent pentru că bucureștenii, membrii organizațiilor noastre care ne-au sprijinit în fiecare zi prin munca lor, merită respect", a mai scris VIoleta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel