Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
VIDEO. Violeta Alexandru, apostrofată de un pensionar NERVOS în timpul unui discurs: "PSD trimite pensionarii amărâţi. Nu vă lăsaţi folosiţi de PSD"
WhatsApp
Violeta Alexandru a fost apostrofată de un pensionar nervos chiar în timpul unei conferințe de presă susținută împreună cu președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezentau bilanțul primarului PSD din sector, Gabriel Mutu.
captura video

Violeta Alexandru a început să vorbească la pupitrul amplasat în exterior când, la un moment dat, un pensionar s-a apropiat de ea şi a început să urle şi să o huiduie.

Ministrul Muncii şi-a păstrat calmul şi a spus că PSD îi trimite pe pensionarii amărâţi pe care îi manipulează şi deşi s-a oferit să poarte o discuţie faţă în faţă cu bărbatul, acesta a continuat să fie agresiv.

"Aceasta aeste atmosfera pe care primarul Sectorului 6 o pune în scenă. Asta înseamnă manipularea necazurilor unor oameni pe care îi foloseşte pentru a arăta că le pasă. În realitate, îşi bat joc de grijle oamenilor şi îi folosesc în scop politic. Nu aceasta este maniera în care se face adminsitraţie în Bucureşti.

Nu trebuie să vă lăsaţi manipulat. Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazul oamenilor. Îmi pare sincer răău. Nu aşa se face politică, ci cu respect pentru pensionari. PSD foloseşte oamenii. Nu aceasta este maniera în care faci adminsitraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi. Nu vă lăsaţi folosit de PSD pentru că îşi bate joc de dumneavoastră. Nu vă lăsaţi folosit şi manipulat", a spus Violeta Alexandru, pe un ton calm, în ciuda atmosferei tensionate.

Urmăriţi clipul video cu momentul:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel