Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta renunţă la înţelegerea cu PSD: ""Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor"
WhatsApp
Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că "problema PSD nu este preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum".
Sursa foto: captură Antena 3

"Noi, cei din Pro România, nu facem înţelegeri cu cei care au vândut şi vând PSD-ul la bucată, pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă şi pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o să aibă congresul sâmbătă şi se va face curăţenie, un nou început, alţi oameni. N-au făcut nici congresul şi când o să-l facă înţeleg că o să-l facă cu oamenii lui Dragnea şi Dăncilă (...) Am tot zis, poate se schimbă, poate îşi dau seama ce-au greşit, dar după ziua de ieri mi-e foarte clar prin oamenii care rămân în conducerea PSD", a mai declarat sursa citată.

Victor Ponta a mai spus că partidele de dreapta, "deşi nu se suferă i-a dus mintea să se unească şi se vor uni, PNL cu USR cu PMP".

"Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum şi faptul că nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor, care se lipesc, se ventuzează", a mai afirmat preşedintele Pro România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel