Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: "Orban, mai periculos decât Coronavirus. Vreau să îl laud pe Iohannis Cine a ieşit după Colectiv?"
WhatsApp
Victor Ponta iese la rampă cu declaraţii controversate după amânarea votului pentru Gvernul Orban II şi după decizia CCR care susţine că a fost neconstituţională decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna şi a doua oară pe Ludovic Orban pentru funcţia de premie, făcând o paralelă şi cu epidemiile de Coronavirus".
Sursa foto: captură Realitatea TV

"Știți ce m-a șocat azi? Vorbim despre coronavirus, criză guvernamentală.... Domnul Orban râdea. Am vrut să-l întreb ce a pățit. Domnul Orban, vezi că ești premier, nu mai ești șomer. Bine, de azi e șomer. Eu consider că trebuie să mergem la consultări cu o propunere serioasă de premier, Orban nu a fost o propunere serioasă. Eu îl susțin în continuare pe Remus Pricopie", a declarat Victor Ponta, la Realitatea PLUS.

Şeful Pro România mai susţoiine că dacă preşedintele Klaus Iohannis va veni cu o propunere "serioasă" de guvern, îl va vota şi a spus despre actualul premier că este mai periculos decât Coronavirus.

"Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru România decât coronavirus. Eu cred că domnul Iohannis găsește în România oameni serioși, care nu obligații private, dacă se poate, oameni care chiar să muncească pentru această țară", a mai spus şeful Pro România, la acelaşi post de televiziune.

Ponta nu a ratat ocazia să lanseze ironii şi la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

"Vreau să îl laud pe domnul Iohannis cu ceva. A zis să nu politizăm coronavirus. Cine a ieșit la Colectiv și a politizat? Mă bucur că mi-a dat dreptate și acum și-a recunoscut propria greșeală", a mai spus Victor Ponta, în emisiunea lui Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel