Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, mesaj după ce Dragnea și-a lansat canal de gătit: "Eu am mai mancat preparatele lui Chef Liviu"
WhatsApp
Victor Ponta a reacționat pe Facebook, după ce Liviu Dragnea s-a apucat de gătit și și-a lansat propriul canal culinar. 

Victor Ponta a postat un mesaj refeitor la blogul culinar pe care l-a lansat fostul lider PSD Liviu Dragnea. Ponta spune că a mai mâncat din "preparatele lui Chef Liviu" și dă exemplu de două rețete. 

"Eu vreau sa scriu de bine despre blogul culinar al lui LD! Toti care il injura acum ii fac reclama! Eu am mai mancat preparatele lui Chef Liviu si chiar se pricepe la gatit ( eu sunt total afon in domeniu) . Dar acum mi-a amintit de doua mese comune :

1. prima noastra masa in Ianuarie 2010 ( super sarmale la Alexandria - acasa la el) cand am decis sa lucram impreuna daca suntem alesi la conducerea PSD la Congresul din Februarie ; si asa am scos PSD din Opozitie si l-am adus la Guvernare , am scos Romania din mainile lui Basescu si PDL si am guvernat bine Tara in 2012 - 2014 ( pacat ca nu am putut sa continuam )

2. Ultima noastra intalnire (nu mai stiu daca a gatit ceva) in seara care a precedat Motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu. Eu am votat impotriva si m-au dat afara din PSD ( si dat afara am ramas) - el a organizat sa treaca motiunea sa il dea jos pe Grindeanu si sa il puna in loc pe Tudose ( pe urma Dancila) si a ajuns chiar mai rau ca mine!

Asa ca , referitor la retetele culinare ale lui LD : prima e foarte buna - ultima nu", scrie Ponta pe Facebook.

Liviu Dragnea s-a apucat de gătit

 

Liviu Dragnea a lăsat-o mai moale cu politică și s-a făcut blogger culinar. Pe canalul său de Youtube, fostul lider PSD promite că va prezenta "mâncare fără gluten” și "doar din ingrediente sănătoase și românești".

Citește aici ai multe detalii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel