Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, despre plecarea Corinei Crețu: "Nu mai are cine să le rezolve problemele"
WhatsApp
Victor Ponta consideră că este nevoie de un alt Guvern care să gestioneze mai bine problemele cu care se confruntă România. 

"Acum Guvernul nu o mai are pe Corina Cretu sa le rezolve problemele - si proasta gestionare a fodurilor europene ( programele structurale si de coeziune) inseamna miliarde de euro care NU vin in Romania!

Este nevoie de un Guvern mai bun pentru a gestiona treburile tarii!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook. 

Mesajul vine în contextul în care Corina Crețu și-a exprimat îngrijorarea asupra unei situații care ar putea să compromită "șansele pentru o viață mai bună pentru cetățenii României". 

"Am atras atenția în repetate rânduri, în calitate de Comisar European pentru Politică Regională, asupra faptului că în lipsa unei abordări coerente din partea Guvernului României, riscul dezangajării fondurilor europene pentru țara noastră este unul cât se poate de real! Am sperat mereu că există, dincolo de declarații politice, viziune și competență. Vedem, însă, că nu este cazul.
Iată că, din păcate, acest scenariu începe să prindă contur, iar acuzele care mi s-au adus se dovedesc a fi fost complet nefondate.", a scris Corina Crețu pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel