Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta: Dragnea e păzit de FIRME PRIVATE
WhatsApp
Victor Ponta va fi audiat de comisiei parlamentară de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activități politice!  Victor Ponta a declarat la România TV  că Liviu Dragnea e păzit de firme private.  Dragnea a mers și la Înalta Curte păzit de o firmă privată.

”Mă voi duce la Comisie și voi spune că timp de 5 ani acest Serviciu m-a protejat, pe mine și pe familia mea. Nu m-am simțit niciodată în nesiguranță. Eu am primit tot felul de amenințări, cât și familia mea. Cei de la SPP făceau controale discrete și îmi spuneau să nu îmi fac griji, că e cineva din nu știu ce oraș care scrie un mesaj. Cei de la SPP nu mă lăsau să intru în contact cu tot felul de interlopi, acesta e rolul lor. Parlamentul în loc să facă legi bune, rezolvă războiul lui Dragnea. Totul a plecat din 2017, când Grindeanu nu a răspuns la telefonul lui Dragnea. Atunci, el a sunat la SPP, iar aceștia au refuzat să spună unde se află premierul. Cei care îi spionează pe miniștri și pe cei care nu mai au SPP e domnul Dragnea.”, a spus Ponta la Romania tv.

Dacă există probe pe care le va găsi un procuror că un ofițer de la SPP spionează demnitarul pe care îl păzește, acela va răspunde penal. Lucrul ăsta nu îl poate face o Comisie parlamentară. Ce face Dragnea e un stat paralel pe care îl coordonează și îl controlează. Comisia aceasta e un caraghioslâc. Domnul Dragnea e păzit de firme private, el a mers și la Înalta Curte păzit de o firmă privată. SPP poate să aibă legături cu gafele demnitarilor din România. Dacă Dăncilă avea SPP ajungea la timp la întâlnirea cu Juncker, a declarat, la România TV, Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel