Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta, ceartă cu Elena Lasconi: "O faci pe Șoșoacă să pară o lady. Prezentai știri mondene în costum de plaja" 
WhatsApp
Este ceartă între Elena Lasconi și Victor Ponta. Fostul premier a lansat jigniri la adresa președintei USR. 

Totul a pornit după un mesaj transmis de Elena Lasconi, după ce Victor Ponta a fost fotografiat la aceeași masă cu Mircea Geoană și Marcel Ciolacu. Cei doi vor fi candidați la alegerile prezidențiale din acest an și la rândul lor și-au transmis prin intermediul presei cuvinte grele. Doar că în privat, lucrurile par să stea un pic diferit și cei doi stau la aceeași masă. Atât Ponta, cât și Geoană și Ciolacu au fost invitați de Marius Tucă la restaurant, la ziua de naștere a fostului jurnalist. 

Iată postarea Elenei Lasconi:

"Ei au rezervat o masă și au amanetat România. De ce? Pentru că pot. De ce pot? Pentru că am girat minciuna din patru în patru ani, din cinci în cinci ani. Pentru că am închis ochii la combinațiile lor de la aceeași masă, cu aceleași personaje și ne-am mulțumit cu firimituri electorale, prea preocupați de obstacolele cotidiene, de facturi și probleme.De 35 de ani. De 35 de ani, peceriștii, fesenișii, pesediști noi și vechi, roșii sau vopsiți în galben, fac blaturi pentru puterea efemeră, pentru ciolan și ne înfurie faptul că unii cred că doar asta înseamnă politica românească. Anormalul a devenit normal.Și mă mai înfurie ceva. Că "normalitatea" asta că toți politicienii sunt corupți mă afectează personal nu doar la buzunar ca pe voi prin proasta guvernare, dar îmi pune și mie o ștampilă de "ca ei" pe frunte sau "că sigur a făcut și ea ceva". De asta se feresc oamenii de bună credință să intre în politică. Fără teamă! Suntem mai mulți ca ei.Ei se înfruptă la masa rezervată pe credit, pe care tot noi, fraierii, o plătim. Ce facem? Mergem tot așa cu firimituri, aroganță și corupție? Ne facem bagajele și plecăm? Sau răsturnăm masa și ne luăm țara înapoi? Țara noastră. România," a transmis Lasconi. 

Ponta, mesaj plin de jigniri la adresa Elenei Lasconi 

 

Victor Ponta s-a enervat teribil când a văzut mesajul transmis de șefa USR și i-a răspuns foarte dur. 

"Încă o “Coana Leana” a aparut in politica romaneasca- ca sa continue “blestemul Elenelor” ! De 100 de ani in politica din Romania ne “ajuta” o Elena ! Nu o cunosc personal pe Elena Lasconi - credeam ca e doar un alt demagog oarecum clasic , pupa cruci dar se da woke , nu face nimic ca primar dar da mereu vina pe altii, vorbeste despre orice dar nu se pricepe la nimic , inca o “telepromptista” in politica , nimic special! Acum am ocazia sa descoper ca vrea sa fie o scandalagioaica care o face pe Sosoaca sa para o “Lady”! Draga Elena - stii bine ca am fost la ziua jurnalistului Marius Tuca ( adica jurnalist adevarat , nu ca tine care prezentai stiri mondene in costum de baie pe plaja)! Stii bine ca oamenii politici inteligenti si educati pot sa stea la o masa fara sa isi ridice poalele in cap ( vad ca tu nu ai reusit sa ajungi la masa nici macar cu “ostasul” Ciuca) . Stii bine ca oamenii din gasca ta userista au facut mai multe combinatii decat toti politicienii in ultimii ani si s-au pricopsit cu niste milioane bune in aceasta perioada! Daca vrei sa arati altfel decat “fatalaii” pe care i-au batut tu la USR si vrei la masa “celor mari” comporta-te ca o “doamnă", a răspuns Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel