Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Victor Ponta aruncă bomba: „Tăriceanu ar putea fi președintele României pentru două luni!”
WhatsApp
Liderul Pro România Victor Ponta lansează o ipoteză interesantă în contextul în care Klaus Iohannis este unul dintre numele vehiculate la Bruxelles pentru preluarea funcției de șef al Consiliului European.

„Daca Romania poate sa obtina o functie majora la nivel politic european ProRomania saluta si sustine aceasta oportunitate!

Citește și DEMISIE de răsunet în Pro România: „Mi-ai dorit mazilirea"

Am fost adversar politic ( si, probabil, o sa mai fiu ) al lui Klaus Iohannis ! Cand este vorba insa de Romania nu am voie sa las resentimentele sa ne domine!

Ps1 - Vad o mare fericire in tabara Ciolos - Barna ca scapa de Iohannis si Palatul Cotroceni le apartine / sa vedem daca va fi asa/ eu sunt unul dintre multii candidati care in luna Iunie era favorit si in Decembrie .... / poate in al 12lea ceas se trezesc toti liderii de centru stanga si inteleg ca trebuie sa sustina un singur candidat - respectat, responsabil, integru, apreciat pe plan international, capabil sa uneasca Romania si care nu are de ce sa fie urat de "hateri"!

Citește și Lovitură pentru Ponta de la Renew Europe din Parlamentul European

Ps2 - daca Klaus Iohannis pleaca in Septembrie la Bruxelles in mod constitutional il vom avea pe Calin Popescu Tariceanu ca Presedinte interimar pana pe 20 Decembrie- nici asta nu este rau, nu?”, a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel