Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vergil Chițac, primarul Constanței, rănit într-un accident pe Autostrada Soarelui 
WhatsApp
Primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost implicat într-un accident care a avut loc pe Autostrada Soarelui. 

Luni, 30 septembrie 2024, primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui,

Din câte se pare, mașina a intrat într-o baltă care s-a acumulat pe autostradă, iar mașina a lovit puternic parapetul. Conform semnelor rutiere din acea zonă, viteza pe respectivul segment de drum trebuie redusă la 70 de kilometri pe oră, atunci când carosabilul este umed. Reamintim că în România plouă de duminică seară. 

Accidentul lui Vergil Chițac. Primarul Constanței a fost transportat la spital

 

Accidentul a fost semnalat la numărul de urgență 112, iar la fața locului au intervenit rapid echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea. Detașamentul Cernavodă a trimis un echipaj ASAS și o unitate SMURD B, care au oferit primele îngrijiri și au asigurat transportul edilului la spital. În același accident au fost implicate și alte vehicule, dar, din fericire, nu au fost raportate persoane încarcerate sau decese.


"Pacientul a fost adus la Unitatea Primiri Urgenţe în această după-amiază, jurul orei 18,00, conştient, stabil şi cooperant. S-au efectuat toate investigaţiile medicale necesare, iar rezultatele acestora n-au relevat nicio leziune postraumatică. Având în vedere starea generală a pacientului, cât şi rezultatele investigaţiilor de specialitate, nu se impune internarea acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Crina Kibedi.

În ziua accidentului, Vergil Chițac nu a participat la ședința Consiliului Local Constanța. 

Vergil Chițac se află la al doilea mandat în fruntea orașului Constanță, din partea Partidului Național Liberal, fiind primul primar din afara PSD-ului ales de constănțeni după mai bine de 20 de ani. Chițac însă s-a aflat în fruntea unei controverse chiar zilele acestea, după ce taxa de salubrizare a fost mărită substanțial de la 8 lei pe lună per persoană, la 20 lei pe lună. 

Vergil Chițac a mai fost în centrul atenției în timpul pandemiei, atunci când oamenii infectați erau transportați cu izoleta. Acesta a refuzat categoric transportul în izoletă și a fost filmat cum cobora din ambulanță. Chiar dacă se vorbea de dosare penale și amenzi totul a fost rapid dat uitării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel