Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vanghelie, despre Ciolacu: "Se vede deja președintele țării, are capul un pic umflat" 
WhatsApp
Marian Vanghelie intrat din nou în politică, a vorbit despre Marcel Ciolacu, actualul premier și președinte al PSD. 

Marian Vanghelie va candida pentru funcția de primar al Sectorului 5, împotriva fiului lui Piedone, lăsat succesor de tatăl care vrea sa fie primarul Bucureștiului. Vanghelie a vorbit despre Marcel Ciolacu, despre care spune că l-a cunoscut în urmă cu 30 de ani.  Îl descrie la vremea aceea ca fiind mai degrabă un necunoscut fără aspirații și specifică despre el că nu ieșea cu nimic în evidență. Cel mai cunoscut din familie ar fi fost fratele lui Marcel Ciolacu. 

"L-am cunoscut pe Marcel Ciolacu în anii '90-91. L-am cunoscut mai bine pe fratele domnului Marcel Ciolacu. El e mai mare cu 10 ani ca mine. Am făcut niște afaceri de importuri cu fratele lui care e un om foarte deștept. Despre Marcel Ciolacu ce să vă zic: când l-am cunoscut, nu știa nimeni prea multe despre el, fratele lui care era mai mare era foarte deștept. Acum, despre Marcel Ciolacu aș putea să vă spun că are capul un pic umflat și se vede acolo unde nu cred că va ajunge. Înțelegeți? E capul un pic umflat. Da, se vede președinte de țară," a spus Marian Vanghelie la Digi 24.

Vanghelie l-ar vedea președinte pe Mircea Geoană

 

Marian Vanghelie are în continuare o părere bună despre Geoană și spune că l-ar vedea președintele României. Acesta a amintit și despre confruntarea din alegerile prezidențiale din anul 2009, atunci când Geoană a candidat contra lui Băsescu și conform sondajelor era pe primul loc, însă la numărarea voturilor situația s-a schimbat. 

"Pot să-l văd președinte pe Mircea Geoană, pentru că el a fost votat, dar alegerile au fost falsificate. Alegerile au ieșit cum au ieșit pentru că la orele 20:00 știau de câte voturi au nevoie. Procesele verbale au fost făcute în funcție de câte voturi au avut nevoie. Au stabilit de unde să ia voturile: avem nevoie acolo de 200 000 de voturi, acolo de 300 000 de voturi. Când au făcut procesele verbale, n-au mai făcut analiza că oamenii fizic n-aveau cum să voteze. Au fost probe, dar s-au închis probele că a venit Traian Băsescu și s-a numit președinte. Simt eu așa de la depărtare că el va răspunde și va plăti", a mai spus Marian Vanghelie. 

Relația apropiată a lui Mircea Geoană cu Marian Vanghelie este una de notorietate, actualul șef adjunct al NATO fiind chemat la DNA cu ceasurile de peste 100 000 euro primite cadou de la fostul primar al Sectorului 5. După ce s-au aflat sub sechestru timp de mai mulți ani, recent acestea i-au fost înapoiate lui Geoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel