Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vanghelie, către Piedone, după ce a auzit că l-ar fi „turnat” la DNA: „Nu rămâne nimic neplătit în viaţă”
WhatsApp
Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a transmis un mesaj actualului primar al sectorului 5, Cristian Piedone, după ce în presă au apărut informaţii că acesta l-ar fi “turnat” la DNA.

“Nu ştiu ce să vă zic de domnul Piedone. Eu vă zic aşa: viaţa e complicată şi în general ce dai, aia primeşti. Dumnezeu veghează asupra tuturor. Nu mă refer la dosarul penal (dosarul Colectiv, în care este judecat Piedone, n.r.), mă refer la modul general. În viaţă, dacă faci lucruri care nu sunt corecte şi încerci să păcăleşti pe cineva, îţi vine ca un bumerang la un moment dat, peste un an, peste doi. Nu rămâne nimic neplătit în viaţă”, le-a spus Vanghelie jurnaliştilor de la Curtea de Apel București, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat miercuri o contestaţie a DNA împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti de a-l lăsa liber pe Marian Vanghelie.

 

Vanghelie, cercetat în afacerea Economatului din Sectorul 5 

 

Marian Vanghelie este cercetat penal de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă şi instigare la abuz în serviciu în așa zisa afacere Economatul din Sectorul 5, într-un dosar cu prejudiciu de peste 256 milioane lei, legat de achiziţii de produse la preţuri supraevaluate.

Vanghelie a recunoscut că este ”îngândurat” în legătură cu decizia pe care o va lua instanţa.

“Normal să fii puţin îngândurat, nu poţi să fii lejer, că pur şi simplu este o altă instanţă care analizează, dar am încredere că lucrurile se analizează corect şi atunci cred că Dumnezeu ne va ajuta (...) Nu există prejudiciu, că nu se poate calcula, trebuie expertiză (...)”, a mai spus Vanghelie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel