Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Valeriu Zgonea, votat noul președinte al ANCOM
WhatsApp
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului l-a numit, marţi, pe Valeriu Zgonea în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Au votat "pentru" numirea lui Zgonea 270 de parlamentari, iar 33 au votat "împotrivă".

Pentru această funcţie au fost doi candidaţi: Valeriu Zgonea, susţinut de partidele din coaliţia de guvernare, şi Mihai Eftimie, susţinut de USR.

Votul a fost secret cu buletine, menționează Agerpres.

Valeriu Zgonea, noul președinte al ANCOM

 

Valeriu Zgonea, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat, luni, după audierea în comisiile parlamentare pentru candidatura la funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), că soţia sa, care lucrează în instituţie, şi-a dat demisia din funcţia de secretar general, menţionând că este 'o chestiune normală, etică'.

El a spus că soţia sa lucrează de 5 ani în această instituţie.

Soția sa a demisionat din ANCOM, luni



"Ea şi-a depus astăzi demisia din funcţia de secretar general, este o chestiune normală, etică şi nu va influenţa sub nicio formă bunul mers. Dumneavoastră mă ştiţi foarte bine, eu sunt un om care iau deciziile, am principiile mele, câteodată ele sunt judecate greşit sau nu, nu ştiu, dar ştiu să gestionez şi să manageriez o echipă de profesionişti ca cea de la ANCOM", a adăugat Zgonea.

La audierea din comisii, Valeriu Zgonea a declarat că în ultimii 5 ani a activat la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică.

Zgonea, achitat definitiv pentru trafic de influenţă

 


Tribunalul Bucureşti - îl condamnase, în februarie 2020, pe Valeriu Zgonea la ani de închisoare cu executare, însă Curtea de Apel Bucureşti i-a admis în februarie anul trecut apelul şi a dispus achitarea lui, decizia fiind definitivă. Motivul invocat de Curtea de Apel este că fapta nu există, potrivit art.16 alin.1 lit.a din Codul de procedură penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel