Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român cu COVID-19 s-a aruncat de la etaj. Era internat la Institutul Național Matei Balș
WhatsApp
Un pacient în vârstă de 51 de ani, internat cu COVID-19, s-a aruncat de la etaj, dintr-un salon al Institutului, acesta fiind transferat în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență București.
cadere_etaj

Bărbatul de 51 de ani era internat cu COVID – 19 la Institutul Național „Matei Balș” din Capitală, într-un salon aflat într-una din clădirile Institutului și, vineri, s-a aruncat de la etajul 2.

„S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcțiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență București. Colectivul de la INBIMB este devastat emoțional în acest moment și atrage atenția asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunțate autoritățile”, anunță reprezentanții INMB.

Nu este primul eveniment de acest fel. În ultima perioadă, cazuri similare s-au întâmplat și în Sibiu, unde un pacient s-a sinucis aruncându-se de la etaj, de la Spitalul de Pneumoftiziologie, iar altul s-a sinucis în secția de Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență Sibiu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel