Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lia Olguța Vasilescu anunță ce SENTINȚĂ va primi Liviu Dragnea în dosarul BOMBONICA
WhatsApp

 Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat la TVR că șeful său, Liviu Dragnea va primi o soluție de achitare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

”Eu sunt absolut convinsă că sentinţa va fi de achitare, sunt convinsă de acest lucru, pentru că nu există niciun motiv. Să târăşti un politician de anvergura liderului partidului de guvernământ într-un proces penibil... nu e normal. În condiţiile în care tot dosarul se baza pe mărturiile a două persoane, care în faţa instanţei au spus că Liviu Dragnea este nevinovat şi că au dat declaraţiile acelea în faţa procurorilor, pentru că au fost forţate să facă acest lucru. Refuz să cred că este posibil să asistăm la altceva decât o achitare”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la TVR. 

Judecîtorii au amânat pentru data de 21 iunie sentința în dosarul în care șeful PSD este judecat pentru  instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

La primul termen, procurorul a cerut pentru Dragnea şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel