Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lider din partidul lui Șoșoacă, scos cu forța de jandarmi din mijlocul unui protest împotriva extremismului - VIDEO
WhatsApp
Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa la un protest împotriva extremismului.
Protest la Suceva, împotriva extremismului

Actualizare. Andrei Necșulescu a fost amendat cu 500 de lei.

Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost sancţionat contravenţional de jandarmi pentru refuzul de a părăsi imediat, la solicitarea organelor de ordine, adunarea publică organizată în municipiul Suceava de liderul liberal Gheorghe Flutur.

Potrivit oficialilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava, bărbatul a amendat cu 500 de lei.

"În conformitate cu art. 26, alin. 1, lit. i din Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei", a transmis IJJ.

Știre inițială 

Liderul filialei din Suceava a Partidului S.O.S. România, Andrei Necşulescu, a fost scos cu forţa de jandarmi din mulţimea care participa, duminică, la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Gheorghe Flutur.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, după ce a devenit agresiv şi a refuzat să părăsească adunarea.

"La solicitarea organizatorilor care desfăşurau o manifestare de protest autorizată, o persoană, care nu făcea parte din grupul de protestatari a căror activitate a fost declarată, a fost extrasă din mulţime, ca urmare a faptului că a refuzat să părăsească adunarea publică la solicitarea forţelor de ordine şi avea un comportament agresiv. Aceasta a fost condusă la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, urmând a fi dispuse măsurile legale", a declarat, pentru AGERPRES, şeful Jandarmeriei din Suceava, Ionel Postelnicu.

La mitingul din centrul municipiului Suceava au participat, potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 3.000 de persoane.

În timpul manifestaţiei, liderul liberal Gheorghe Flutur a prezentat un decalog de luptă împotriva extremismului. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel