Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un fost membru al Partidului Comunist susține că China a răspândit în mod deliberat virusul
WhatsApp
Wei Jingsheng, fost membru al partidului comunist chinez, a declarat că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre virusul mortal, conform Daily Mail. 

Wei Jingsheng a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi fost primul eveniment de super-răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan - orașul aflat la originea pandemiei Covid-19 - cu două luni înainte ca China să notofice Organizația Mondială a Sănătății despre primele cazuri.

Jingsheng susține cu nu este întâmplător faptul că unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au participat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă. Declarațiile sale au fost făcute în cadrul filmului documentar produs de Sky News "What Really Happened in Wuhan”.

El susține că a auzit că guvernul chinez a efectuat un "exercițiu neobișnuit” în timpul jocurilor.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal al Departamentului de Stat al SUA Miles Yu.

El a spus că sportivi francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu, prezentând simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel