Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un astrolog a anunțat când se va termina războiul din Ucraina și ce îl așteaptă pe Putin în viitorul apropiat
WhatsApp
Nu doar ucrainenii, ci și jumătate de lume așteaptă sfârșitul războiului. O veste nu mai puțin fericită va fi moartea tiranului care a organizat ororile și teroarea din Ucraina. Un astrolog ucrainean a citit în cărțile de tarot și a anunțat când va veni pacea în Ucraina și ce se va întâmpla cu Putin.
Un astrolog a anunțat când se va termina războiul din Ucraina și ce îl așteaptă pe Putin în viitorul apropiat.

Astrologul și clarvăzătorul Max Gordeev este sigur că victoria va fi cu siguranță de partea Ucrainei. Mai mult, cărțile de Tarot spun că acest lucru se va întâmpla în următoarele două-trei luni. Mai aproape de luna mai, expertul prezice o pauză în luptă și o tranziție către o apărare liniștită a țării. Dar deja în iulie-august va veni pacea.

"În ceea ce privește victoria completă a Ucrainei, aceasta va veni, din păcate, peste trei ani. Atunci Crimeea, Donețk și Lugansk ne vor fi returnate complet", asigură astrologul.

Potrivit acestuia, moartea președintelui rus Vladimir Putin va veni curând. El nu va muri e cale naturală, ci cu ajutorul celor care îl înconjoară.

"Va muri din cauza unui cuțit în spate din cauza oamenilor în care are încredere", spune Max Gordeev. "Este foarte greu de spus când se întâmplă asta. Uneori mi se pare că va fi azi sau mâine, iar apoi înțeleg că Putin nu și-a îndeplinit misiunea, așa ca universul nu-l va da drumul. Dar sunt sigur ca asta se va întâmpla in viitorul apropiat – un an, maxim 2 ani. Sunt sigur ca oamenii care l-au susținut pe Putin îl vor trăda foarte curând și spune: Întotdeauna am fost pentru Ucraina, am forțat...”

Astrologul susține că Ucraina se va ridica rapid din genunchi, va construi un nou stat puternic și va deveni cea mai dorită țară pentru toată Europa, scrie today.ua.

"Deci, în ciuda cât de multă durere am avut, această situație va fi în favoarea țării”, asigură Gordeev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel