Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Udrea plânge în arest. Informații de ultimă oră
WhatsApp
Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a făcut mai multe declarații, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3 despre situația din arestul din Costa Rica.

"Situaţia ei este total nefericită. Când am fost cu fetiţa prima dată la ea, a început să plângă. Mi-a sfâşiat inima. Este foarte dureros să stea departe de copil. Ne-am chinuit ceva timp să facem acest copil. Nici nu cred că îşi poate imagina cineva prin ce situaţie trece acum", a povestit Adrian Alexandrov.

Cât despre şansele ca Elena Udrea şi Alina Bica să fie extrădate, Alexandrov spune că "ele speră să fie eliberate cât mai curând. Ieri au fost depuse documentele pentru cererea de eliberare, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să fie primită în audienţă la unul din judecătorii Costa Rica".

Despre șeful Interpol 

"Șeful Interpol a declarat că nu ştie de Elena. Eu azi am vorbit cu ea și am verificat. Mi-a spus că în iulie avocatul ei i-a expus situaţia prin care trece şi acesta i-a îndrumat spre sediul din Franţa. A făcut o solicitare să fie scoasă din baza Interpol. Este clar că Gustavo ştia de Elena şi Alina şi chiar mă îndoiesc că Alina s-ar fi dus să vorbească în nume propriru când a avut audienţa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel