Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tudorel Toader a dat explicații în fața experților Comisie de la Veneția pe tema modificării Legilor Justiției
WhatsApp
Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, și nu ministrul interimar Ana Birchall, s-a întâlnit, miercuri, cu o delegaţie a Comisiei de la Veneţia, fără a se face vreo declarație după terminarea vizitei.

Potrivit unui comunicat de presă discuţiile s-au purtat pe marginea modificării legile Justiţiei, fără a se preciza dacă la întâlnire a participat și Ana Birchall. De altfel, Președintele Klau Iohannis a semnat decretul de numire a miniștrilor interimari după ce întâlnire de la ministerul Justiției s-a încheiat.


"Subiectele abordate în cadrul discuţiei au vizat aspecte privitoare la legile Justiţiei, cu un accent pe cele cinci ordonanţe de urgenţă ale Guvernului iniţiate de către Ministerul Justiţiei şi adoptate în perioada septembrie 2018 - martie 2019 (OUG 77/2018, OUG 90/2018, OUG 92/2018, OUG 7/2019 şi OUG 12/2019)", se precizează în comunicatul transmis presei.

Tudore Toader declarase recent că întâlnirea are ca scop modificarea şi completarea celor trei legi ale Justiţiei. Potrivit comunicatului de presă, Tudorel Toader a explicat experților Comisie de la Veneția care au fost considerentele care au justificat adoptarea unora dintre soluţiile legislative cuprinse în cele cinci ordonanţe de urgenţă ale Guvernului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel