Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tudorel Toader s-a enervat. SMS în direct pentru Ana Birchall
WhatsApp
Tudorel Toader nu a mai suportat să urmărească intervenţia Anei Birchall la televizor şi a început să îi dea mesaje în direct. 

Ana Birchall, invitată la Realitatea PLUS, a comentat declaraţiile făcute în ultimele zile de fostul său coleg de partid şi fost ministru al Justiţiei, portofoliu pe care şi ea l-a ocupat în guvernul PSD. În timpul emisiunii, însă, Ana Birchall a spus că Tudorel Toader îi dă mesaje.

"Domnule Tudorel Toader, vă rog eu mult, dacă ne tot urmăriţi, nu îmi mai daţi mesaje, că nu o să spun ce spuneţi dvs. că nu aţi promovat amnistia şi graţierea şi nu aţi promovat dvs. recursul compensatoriu pentru că nu v-am auzit în acea perioadă public sau când aţi avut puterea să vă opuneţi. Din contră, v-aţi bătut cu pumnul în piept în diverse şedinţe de partid la PSD şi la ALDE în care promovaţi marea cu sarea. Vă rog eu frumos, nu mai îmi daţi mesaje, nu e frumos. Da, nu aţi promovat dvs. efectiv dar aţi promis că veţi promova amnistia şi graţierea dacă tot vrem să dialogăm aşa", a declarat Ana Birchall, chiar în timpul emisiunii "Legile Puterii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel