Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul suprem pentru a elimina petele de ulei de pe haine
WhatsApp
Puține lucruri sunt mai rele decât să ai pe cea mai bună ținută o pată foarte evidentă de ulei. Cu acest truc de curățare acasă poți evita un moment urât: trucul definitiv pentru a elimina petele de ulei de pe haine.
Trucul suprem pentru a elimina petele de ulei de pe haine

Indiferent dacă folosești ulei de floarea soarelui, canola sau măsline, este o substanță greu de îndepărtat de pe îmbrăcăminte, mai ales atunci când este amestecată cu apă, deoarece compoziția sa face ca apa să alunece de pe ea.

Curățați-vă în profunzime toaleta cu acest amestec puternic de oțet, bicarbonat și un ingredient secret. Trucul pentru care îți vei mulțumi

Petele de ulei pot fi tratate cu amidon de porumb, suc de lămâie și chiar oțet alb, dar toate aceste ingrediente sunt adesea foarte abrazive. De aceea, acest truc de curățare este exact ceea ce aveți nevoie: metoda este simplă și blândă cu țesăturile.

Trucul „Fly Lady” de a-ți curăța casa în 15 minute. Nu te mai chinui ore întregi și aplică această tehnică de la specialiști

 

Truc pentru a elimina petele de ulei de pe haine

 

Chiar dacă te simți tentat să pleci din casă cu hainele pătate, starea hainelor tale vorbește despre tine. Important este să te îmbraci în haine fără pete, fără scame și foarte curate.

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

Iată cum poți avea grijă de acea pată de grăsime în cel mai scurt timp:

Puneți o farfurie chiar sub materialul pătat. Acum, turnați puțin săpun de vase urmat de niște bicarbonat de sodiu pe pată și, folosind o perie moale, frecați ușor. Spălați ca de obicei și gata.

Dacă aveți nevoie urgentă de uscare a îmbrăcămintei și plouă, o puteți pune ușor umedă într-o pungă ermetică și o puteți pune la congelator. În câteva ore va fi uscată.

Trucul de a usca rapid hainele la congelator. Trebuie să știi această tehnică ce îți va ușura viața!

În plus, trebuie spus că temperaturile sub zero grade îți permit să elimini bacteriile și alți germeni din haine, pe lângă eliminarea mirosurilor neplăcute din țesături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel