Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul „Fly Lady” de a-ți curăța casa în 15 minute. Nu te mai chinui ore întregi și aplică această tehnică de la specialiști
WhatsApp
Dacă vorbim de curățarea locuinței, ceva care este întotdeauna foarte complicat este să reușești să echilibrezi rutina de zi cu zi. Și este că uneori îndatoririle căminului devin foarte absorbante. Din acest motiv, acum vă împărtășim trucul „Fly Lady”, o tehnică de a vă curăța casa în 15 minute. Nu vă petreceți ore întregi chinuindu-vă!
Trucul „Fly Lady” de a-ți curăța casa în 15 minute. Nu te mai chinui ore întregi și aplică această tehnică de la specialiști

De acum încolo nu va trebui să petreci ore și ore făcând multe activități pentru ca locuința ta să arate curată. Trebuie doar să dedici un sfert de oră treburilor casnice și doar concentrându-te pe acele minute vei vedea rezultate excelente!

Tehnica de a vă curăța casa în 15 minute se numește „Fly Lady” și a fost creată de Marla Cilley. Este vorba de a menține ordinea fără a fi nevoie să sacrifice timpul familiei sau să fii lipit de mop, mătură și aspirator. Vă spunem în ce constă.

Înmuiați costumul de baie într-un amestec de oțet și apă. Trucuri pentru ca acestea să rămână intacte ani de zile

Dacă ești unul dintre cei care pot petrece până la șase ore făcând activități acasă, atunci este timpul să schimbi modul în care te raportezi la treburile casnice, deoarece nu este întotdeauna foarte sănătos să dedici atât de mult timp acestui tip de ocupație. Pentru că și bunăstarea ta personală este importantă.

Luați notă, pentru că de acum înainte vă vom spune cum să nu mai petreceți atât de mult timp și efort pentru a vă face casa să arate curată.

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

 

Acesta este ceea ce ar trebui să știți despre tehnica de 15 minute de a vă curăța casa

 

Marla Cilley a subliniat că ceea ce ar trebui să faci de acum încolo este să te concentrezi pe zone foarte specifice ale casei tale sau care sunt cheie. Acest lucru îți va ajuta mintea să se simtă mai puțin stresată de a obține ordine sau de a avea un spațiu care să arate curat.

Lucrurile de care ar trebui să țineți cont despre metoda „Fly Lady” sunt:

Trebuie să faci patul în fiecare dimineață;

Petreceți cel puțin două minute identificând cele mai dificile puncte din casa dumneavoastră;

Aruncați cel puțin 27 de recipiente nefolosite sau donați-le dacă preferați;

Curățați toaleta superficial în fiecare dimineață.

Asta se întâmplă când spălați vasele cu lămâie. Un truc pe care o să-l aplicați cu siguranță

Acum, cele mai importante patru puncte ale acestei tehnici pentru a curăța casa în 15 minute:

Ar trebui să păstrați întotdeauna chiuveta curată, nu uita să o lași uscată și strălucitoare. Încercați să aveți totul la locul lui. 

Cronometrați-vă activitățile, trebuie să vă concentrați doar 15 minute pentru a face o cameră să arate ca nouă. Acest lucru vă va ajuta să evitați distragerile;

Din momentul în care te trezești ar trebui să încalți pantofi sport, acest lucru va ajuta la vitalitatea zilei;

Urmați rutinele astfel încât să devină un obicei care să nu vă consume toată ziua.

Curățați-vă în profunzime toaleta cu acest amestec puternic de oțet, bicarbonat și un ingredient secret. Trucul pentru care îți vei mulțumi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel