Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou. Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă
WhatsApp
În curățenia casei este întotdeauna important să luați în considerare câteva alternative mai puțin agresive sau costisitoare. Așa este exemplul acestui remediu casnic pentru a vă face aragazul să strălucească de curățenie. Cel mai bun lucru este că aveți nevoie doar de oțet și pastă de dinți. Îți vor plăcea rezultatele pe care le vei obține odată ce-l vei încerca.
Trucul fabulos pentru a curăța aragazul ca să arate ca nou! Cele trei ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în casă!

Și este că, în mare măsură, aragazul este cel mai bun în bucătărie atunci când vine vorba nu doar de gătit, ci și de încălzit sau de a face alte tipuri de preparate la cuptor sau la grătar. Din acest motiv, poate fi o zonă foarte dificil de curățat sau de îndepărtat murdăria.

Trucul genial cu făină pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi. Trebuie să-l încerci!

Așa că ia notă și învață cum poți lustrui aragazul cu produse pe care le ai acasă și care nu implică o cheltuială semnificativă în economia familiei. Urmați acest truc cu oțet și pastă de dinți astfel încât să puteți observa diferența instantaneu și fără a fi nevoie să investiți prea mult.

 

Cum să-ți faci aragazul să strălucească fără a cheltui o avere

 

După cum știți, oțetul alb a devenit unul dintre cei mai apreciați aliați în activitățile de curățenie acasă, în principal pentru că este un dezinfectant excelent și chiar un aliat atunci când vine vorba de lustruire.

Trucul cu "perna din bagaje". Iată cum să transporți bagaje suplimentare în avion fără a plăti taxe - VIDEO VIRAL

Pentru acest truc care vă va ajuta să vă faceți aragazul să strălucească veți avea nevoie de:

- pastă de dinți, o lingură

- o cană de oțet alb

- o lingură de bicarbonat de sodiu

- o cană de apă rece.

Cum să curățați rapid oalele arse cu produse pe care le aveți în casă. Trucuri simple și ieftine cu bicarbonat, lămâie sau cola

În cană adaugă toate ingredientele și amestecă bine. Ai grijă să nu fie cocoloașe. Turnați cana într-o sticlă cu pulverizator și pulverizați suprafața de curățat. Clătiți ca de obicei.

Acest amestec de lustruit pentru aragaz vă ajută, de asemenea, la combaterea petelor, plus că puteți folosi același amestec pentru oale și tigăi arse.

Amestecă o lingură de miere cu o lingură de mălai. Un truc fantastic și ieftin la care nu te-ai fi gândit!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel