Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul de a usca rapid hainele la congelator. Trebuie să știi această tehnică ce îți va ușura viața!
WhatsApp
Îți pui cap la cap ținuta ideală și ești gata de întâlnire, îți speli hainele, dar... începe să plouă sau nu ai timp să usuci rapid rochia/cămașa preferată. De aceea îți va plăcea acest truc cu uscare rapidă a hainelor în congelator.
Trucul de a usca rapid hainele la congelator. Trebuie să știi această tehnică ce îți va ușura viața!

Cu toate că a venit vara, uscarea hainelor nu este una ușoară. Dacă ești pe fugă și ai nevoie de o cămașa sau o rochie preferată, acest truc cu uscare rapidă a hainelor în congelator îți va veni în ajutor.

Truc cu lămâie pentru a îndepărta petele negre de pe șosetele albe. Vor arăta ca noi fără bani aruncați pe produse scumpe

 

Cum se usucă rapid hainele în congelator

 

Dacă hainele tale nu sunt complet uscate și le porți, vei merge peste tot cu un miros neplăcut de mucegai. La fel se întâmplă și dacă le ții așa în dulap. De aceea ar trebui să ai la îndemână o metodă bună în cazul în care ținuta pe care trebuie să o porți este încă umedă.

Înmuiați costumul de baie într-un amestec de oțet și apă. Trucuri pentru ca acestea să rămână intacte ani de zile

Scurgeți haina udă, puneți-o într-o pungă de plastic și închideți-o foarte bine (dacă se poate ermetic). Acum duceți-o direct la congelator și lăsați-o timp de aproximativ două ore.

După un timp, scoateți acea rochie spectaculoasă din congelator și călcați-o astfel încât să fie foarte caldă când o purtați. Hainele tale vor fi uscate și, în plus, fără germeni datorită puterii frigului.

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

Acum, dacă aveți un dezumidificator acasă, acesta vă va ajuta și să vă uscați hainele fără să deteriorați țesăturile sau să păstrați mirosurile neplăcute. Este o altă metodă foarte eficientă care, însă, nu trebuie aplicată zilnic.

În mod ideal, acest lucru ar trebui făcut în aer liber, dar hainele pot fi uscate și în interiorul casei.

Haine și cearșafuri parfumate și fără cute. Adăugă câteva picături minune în apa fierului de călcat și vei fi uimită de rezultate

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel