Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie
WhatsApp
Mulți dintre noi s-au confruntat cu o problemă, care, siguranță, pe termen lung, poate deveni obositoare și extrem de enervantă. Vorbim despre mirosul de mucegai din dulapuri și sertare. Mulți dintre noi, desigur, am încercat deja să-l  eliminăm în moduri diferite și poate că nu toți au reușit. Pentru a rezolva această situație odată pentru totdeauna, ar trebui să încercăm să punem în practică câteva remedii ale bunicii. Sfaturile generațiilor mai în vârstă ar putea fi surprinzător de utile.
Trucul cu care scăpăm rapid de mirosul de mucegai din dulapuri. Aveți nevoie de un ingredient pe care îl folosiți mereu în bucătărie

Există sute de metode cu care putem scăpa de acel miros îngrozitor de mucegai și umezeală, pe care îl simțim când deschidem dulapurile sau sertarele. Și unele remedii ale bunicii ne-ar putea face sarcina mai ușoară și mai rapidă.

Sarea, ingredientul cu "o mie de utilizări" și afară din bucătărie: Cele mai tari trucuri cu sare pentru toată casa

Să scăpăm rapid de acel miros groaznic de mucegai din dulapuri și sertare ne va ajuta un ingredient pe care îl folosim întotdeauna în bucătărie și care este la îndemâna tuturor.

Remediul de astăzi include un ingredient pe care, din fericire, mulți îl au deja în bucătărie. Vorbim despre  rozmarin. În acest caz,  această plantă aromatică va fi cea care ne va ușura sarcina. Mai întâi, trebuie să golim complet dulapurile și sertarele.

Scoatem toate hainele, pantofii, lenjeria și așa mai departe. Acum, trebuie să spălăm bine toate obiecte vestimentare cu detergenți speciali. 

Cinci remedii naturale simple, care păstrează moi și parfumate prosoapele și halatele de baie, săptămâni întregi

Când am terminat, în fiecare colț al dulapului și al sertarului așezăm câte o crenguță de rozmarin, pusă într-un plic de  pânză, ca planta să nu-și piardă frunzele și să nu murdărească interiorul dulapurilor și al sertarelor. Mirosul puternic și proaspăt eliberat de această plantă aromatică ne-ar putea rezolva cu adevărat problema. Deci haideți să scăpăm rapid de acel miros groaznic de mucegai cu acest remediu natural.

 

Trucuri care te scapă de mirosurile neplăcute ale hainelor

 

Bicarbonat de sodiu și oțet


Combinarea bicarbonatului de sodiu cu oțet alb nu numai că vă va ajuta să scăpați de mirosul neplăcut al hainelor, dar vă va ajuta să scăpați și de diverse impurități și, de asemenea, vă va face hainele moi.

Ingrediente: 1/4 cană de bicarbonat de sodiu (40g), 1 cană de oțet alb (250 ml)

Metoda de preparare: Pur și simplu luați un recipient adânc și amestecați în el oțetul și bicarbonatul de sodiu. Aplicați amestecul rezultat pe haine și lăsați-l să acționeze timp de 30 de minute. Alternativ, îl puteți adăuga într-unul dintre compartimentele mașinii de spălat și puteți rula un ciclu normal de spălare.Clătiți în mod normal și uscați într-un spațiu bine ventilat.

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de cafea măcinată. Un truc genial cu rezultate fantastice în doar 3 minute!

 

Pachete de orez împotriva mirosurilor neplăcute


Dacă aveți mucegai în dulapuri și garderobe, pungile de orez sunt modalitatea perfectă de a trata tratarea mucegaiului. Orezul este foarte bun pentru a absorbi umezeala și pentru a împiedica ciuperca să se răspândească în continuare.

Ingrediente: 5 linguri de orez (100 g), 6 picături de ulei esențial de levănțică, săculeți din pânză

Metoda de preparare: Întindeți orezul în pungi și adăugați uleiul esențial de lavandă. Așezați pungile în colțurile dulapului sau agățați-le lângă haine. Înlocuiți-le periodic pentru a menține camera fără mucegai, mucegai și mirosuri neplăcute.

Cojile de portocală, combinate cu un alt ingredient din bucătărie, îți curăță casa rapid și ieftin

 

Suc de lămâie și sare de mare


Dacă detergentul tău de rufe nu-și face treaba și încă lasă un miros urât pe hainele tale preferate, atunci completează-l cu un amestec de suc de lămâie și sare de mare. Acestea vor ajuta la îndepărtarea murdăriei dificile și, în același timp, vor neutraliza mirosul neplăcut de mucegai și transpirație care se întipărește în hainele dvs.

Ingrediente: Sucul de la 2 lămâi, 3 linguri de sare de mare (30 g), 5 pahare de apă (1250 ml).

Metoda de preparare: Stoarceți sucul de la lămâi și amestecați-l cu sarea de mare și apa în același recipient. Înmuiați hainele timp de 20 de minute în amestecul rezultat și apoi clătiți-le în mod normal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel