Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul care te va ajuta să cureți cele mai înguste locuri din casă
WhatsApp
Șinele ușilor glisante colectează o cantitate ridicolă de murdărie și praf, dar sunt unul dintre acele locuri pe care ori nu reușim să le curățăm, ori uităm.
Trucul care te va ajuta să cureți cele mai înguste locuri din casă / Foto: Unsplash

Atunci când curățăm geamurile sau ușile glisante, ne luptăm adesea să găsim cel mai bun accesoriu de curățare pentru șinele lor, pentru a îndepărta mizeria și, odată ce găsim o duză care se potrivește, de multe ori cea mai mare parte a murdăriei rămâne pe șine.

Stilista australiană Liz Amaya are o soluție la îndemână pentru această problemă enervantă cu un truc de curățare care implică umilul burete de bucătărie, pe care l-a împărtășit într-o rolă pe Instagram.

 

Cum funcționează trucul

 

Și vă va costa foarte puțin să o faceți, deoarece puteți lua un pachet de cinci bureți pe care îi veți folosi foarte mult timp după.

Celelalte elemente de care veți avea nevoie sunt detergentul de vase, un marker sau un stilou, foarfeci, apă și un bol - toate elemente pe care probabil le dețineți deja.

Trucul a început cu Amaya care a plasat buretele peste șinele ușii glisante. Ea a folosit apoi un marker pentru a indica unde se află șinele și apoi a tăiat aceste semne cu o foarfecă.

Apoi, ea a picurat detergent de vase într-un castron și l-a umplut cu apă fierbinte.

"Înmuiați [buretele] în apă cu săpun și treceți buretele umed peste șine", scria în legenda videoclipului ei.

"Buretele prinde murdăria de pe șine", a adăugat ea înainte de a arăta buretele murdar și șinele ușilor glisante strălucitor de curate.

Urmăritorii lui Amaya au lăudat trucul, care le-a reamintit unora dintre ei că nu au mai curățat acest loc de ceva vreme.

"Este un truc ingenios!", a comentat unul dintre ei.

 

Lumea s-a arătat foarte încântată de truc

 

"Un sfat grozav! Trebuie să încerc asta! Mulțumesc", a postat un urmăritor.

"OMG îmi place asta. Abia astăzi am spus că trebuie să îmi curăț șinele ușilor mele glisante. Categoric fac acest lucru când ajung în jurul valorii de ea ," a spus un altul.

Pentru a face mai ușoară curățarea șinelor ușilor glisante, un lucru pe care îl puteți face înainte de a folosi buretele este să folosiți o perie pentru a ridica murdăria din micile crăpături ale șinelor.

O unealtă bună pentru acest lucru este o periuță mică, poate chiar una de dinți veche. Folosirea acestui instrument în combinație cu un aspirator va ajuta de fapt la scoaterea murdăriei și a prafului, mai degrabă decât aspirarea de una singură.

Apoi, puteți continua cu buretele pentru o curățare și mai profundă, care va face ca șinele ușilor glisante să arate din nou ca noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
25 Martie 2023, 18:08
DCMedical.ro
25 Martie 2023, 11:28
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DCBusiness.ro
25 Martie 2023, 18:08
RadioDCNews.ro
24 Martie 2023, 15:59
RadioDCNews.ro
24 Martie 2023, 15:59
DCNews.ro
25 Martie 2023, 17:42
DCNews.ro
25 Martie 2023, 17:42
DCMedical.ro
25 Martie 2023, 11:28
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Spectacola.ro
25 Martie 2023, 16:17
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
Spectacola.ro
25 Martie 2023, 16:17