Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul care te scapă de condens pe geamuri: șterge sticla cu un produs din bucătărie și problema dispare
WhatsApp
În zilele reci ale anului, pe geamuri apare condensul, care favorizează apariția mucegaiului. Dar, poți evita apariția umidității cu un produs pe care toată lumea îl are în casă.
Trucul care te scapă de condens pe geamuri, șterge sticla cu un produs din bucătărie și problema dispare. Sursa foto: freepik.com

Un produs la care nu te gândești și pe care îl ai în bucătărie va rezolva problema excesului de umiditate din casă.

Tot ce trebuie sa faci este să ștergi geamurile cu o soluție specială, iar ingredientul cheie este ieftin și îl ai la îndemână.

Vorbim despre detergentul de vase. Cu ajutorul detergentului de vase vei elimina ușor, rapid și ieftin condensul de pe geamuri.

Ți-ai pătat haina preferată cu înălbitor? Nu te grăbi s-o arunci. Cu aceste sfaturi o poți salva

Apa cu săpun protejează, iarna, ferestrele de condens. Folosind o picătură de lichid de spălat vase, se va crea o barieră pe sticlă care nu permită acumularea apei.

Pentru a scăpa de condensul de pe ferestre, aplică o picătură mică de lichid de spălat vase pe o cârpă groasă din microfibră. Unge uniform geamul cu acest detergent. Vei fi surprins: acest truc va preveni condensul și respinge apa!

Cum să-ți cureți adidașii albi în doar cinci minute. Trucul de care se bucură toată planeta

 

Cum să spele ferestrele doar de două ori pe an ca sticla să fie curată și fără dungi?

Ferestrele trebuie spălate de cel puțin 3-4 ori pe an, dar nu toată lumea poate face față petelor și dungilor de pe sticla gemurilor. Cu toate acestea, unele trucuri te vor ajuta să rezolvi ușor problema. 

Sticla geamului va străluci fără prea mult efort. În magazine, există o zeci de produse de curățat geamurile. Unele sunt scumpe și dau efectul dorit.

Un truc extraordinar de curățare! De ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați cu capul în jos

În acest caz, poți apela va remediile bunicii. Iată câteva dintre ele.

Oţet. Esența de oțet și acidul citric fac ușor față poluării de pe geam. Un pahar de oțet și 2 linguri de acid citric vor îndepărta rapid petele și dungile de pe geamuri.

Ceai cu lămâie: Un pliculeț de ceai și o felie de lămâie sunt suficiente pentru 2-3 litri de apă. Efectul se datorează taninurilor din ceai, care dizolvă rapid grăsimea și praful, iar acidul citric va face față calcarului.

Toată murdăria va ieși imediat din mașina de spălat, dacă știi acest truc. Află ce trebuie să faci

Amidon. Pentru ca ferestrele și oglinzile să fie curate și să strălucească, poți face acasă un produs, care funcționează mai bine decât cele cumpărate de la magazin.

Într-un bol, se pun 2 linguri de amidon de porumb și 700 ml apă fierbinte. Amestecă bine ca să nu fie cocoloașe. Lichidul obținut se toarnă într-o sticlă cu pulverizator.

Când speli ferestrele, pulverizează lichidul pe geamuri și oglinzi, apoi șterge-le cu o cârpă din microfibră. Acest amestec simplu va reda ferestrelor și oglinzilor strălucirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel