Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trucul care elimină mirosul neplăcut și persistent al încălțămintei sport: Iată cum să rezolvi problema în cel mai simplu și igienic mod
WhatsApp
Un truc ieftin și la îndemână care elimină mirosul neplăcut și persistent al încălțămintei sport. Iată un sfat despre cum să rezolvi problema în cel mai simplu și igienic mod
Trucul care elimină mirosul neplăcut și persistent al încălțămintei sport: Iată cum să rezolvi problema în cel mai simplu și igienic mod (Sursa: Pexels.com)

Purtarea constantă a adidașilor fără o îngrijire adecvată va duce inevitabil la faptul că pantofii vor începe să miroasă urât. Iată cum să rezolvăm problema și cum putem să luptăm eficient împotriva mirosurilor neplăcute.

Talpa interioară și spray-urile antibacteriene pot ajuta la prevenirea formării de mirosuri neplăcute.

De asemenea, puteți ajuta la tratarea interiorului pantofilor de alergare cu un antiseptic de la o farmacie.

În cazul în care mirosul este deja prezent, dar nu prea rău, o aerisire normală în aer liber sau un tratament cu aburi poate fi de ajutor. În timpul iernii, pantofii de sport pot fi expuși la frig.  

Trucul care elimină mirosul neplăcut și persistent al încălțămintei sport

 

Este important de reținut că numai textilele și pielea naturală vor supraviețui la temperaturi ridicate și scăzute. Încălțămintea din piele de căprioară, piele artificială sau piele întoarsă poate fi deteriorată.

Săculeții de sare și ierburi aromatice, bilele de celuloză parfumată, frunzele de laur, pungile de ceai, cărbunele activ zdrobit, rumegușul, talcul, amidonul pot ajuta, de asemenea, să scăpați de un miros ușor.

Dacă mirosul este puternic, doar spălarea va ajuta. La curățarea lor poți folosi dresurile de pânză îmbibate cu o soluție de pudră sau săpun,. Pantofii din piele de căprioară sau lăcuiți trebuie tratați cu spumă cu săpun pe interior.

Adidașii din pânză și piele pot fi spălați la mașină, la un ciclu de spălare delicat, punându-i într-o pungă de plasă sau într-o față de pernă.

Uleiuri esențiale și cafea

 

Cafeaua este un alt remediu casnic pentru a elimina mirosul. Este foarte eficient și sigur ai în casă. Aroma cafelei și capacitatea ei de absorbție sunt cei mai buni aliați ai tăi pentru a scăpa de mirosurile neplăcute din haine și pantofi.

Pentru a le folosi, trebuie doar să pui niște boabe de cafea într-un bol sau să le pui într-o pungă de pânză. Pune-le în dulap uită pentru totdeauna de mirosurile urâte.

Uleiurile esențiale sunt un remediu infailibil pentru a vă face încălțările și hainele să miroasă grozav chiar dacă le-ați depozitat în dulap și nu le purtați săptămâni sau luni. Uleiurile esențiale concentrează arome intense și de lungă durată, făcându-le perfecte pentru a evita mirosurile neplăcute din dulap. 

Alege uleiul esențial preferat: levănțică, violetă, iasomie, citronella, eucalipt sau oricare altul. Luați 2-3 bile de vată și puneți pe ele doar câteva picături din uleiul esențial preferat. Distribuiți bumbacurile parfumate în interiorul dulapului de pantofi și lăsați parfumul delicat să își facă efectul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel