Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Truc cu banane și zahăr pentru picioare catifelate. Scapă de pielea uscată și crăpată! Pregătește-te rapid și ieftin pentru vară
WhatsApp
Sezonul fierbinte este pe cale să vină și acesta este momentul perfect pentru a-ți etala cei mai buni pantofi de primăvară-vară. Sandalele vor fi cei mai buni aliați ai tăi, dar dacă vrei să te simți mai confortabil și mai încrezătoare în ele, trebuie să ai picioare sănătoase. De aceea, astăzi, vă vom învăța cum să vă faceți propriile măști de casă cu banane și zahăr pentru a trata picioarele uscate crăpate.
Truc cu banane și zahăr pentru picioare catifelate. Scapă de pielea uscată și crăpată! Pregătește-te rapid și ieftin pentru vară

Picioarele sunt una dintre cele mai importante părți ale corpului, dar de multe ori uităm să le includem în rutina noastră de frumusețe, așa cum facem cu pielea sau părul, pur și simplu pentru că nu este obișnuit să le arătăm în public. De obicei le acoperim întotdeauna cu șosete sau cu pantofii noștri.

De ce să amesteci zahăr cu bicarbonat și să pui în frigider. Un truc fantastic, moștenit de la bunici

Picioarele sunt suportul întregului nostru corp și suferă foarte mult din cauza frecării de pantofi, iar dacă la aceasta se adaugă lipsa de îngrijire, atunci este normal să înceapă să apară fisuri și duritate pe talpa piciorului. La început aceste crăpături par nesemnificative, dar în timp pot provoca dureri la mers, mâncărime și piele uscată. De aceea este esențial să știi să ai grijă de picioarele tale și să le hidratezi corect.

 

Rutină pentru a înmuia picioarele uscate și crăpate

 

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că înainte de a adăuga o mască sau un unguent pentru a îmbunătăți aspectul picioarelor, ar trebui să implementați o rutină de îngrijire.

Înmuiați-vă picioarele în apă caldă: umpleți un lighean cu apă, astfel încât să vă permită scufundarea întregului picior până la gleznă. Puteți adăuga puțin mușețel, sau chiar o lingură de cremă hidratantă specifică pentru picioare.

Tu știai de pericolul din salteaua ta? Amestecă bicarbonat cu acest ingredient o dată pe lună!

Usucă foarte bine pielea: umiditatea favorizează proliferarea ciupercilor și tocmai asta trebuie evitat. În mod ideal, uscați-vă picioarele cu un prosop curat din bumbac.

Aplică o cremă hidratantă: trebuie specificată doar pentru utilizare pe picioare și aplicată numai când acestea sunt complet uscate.

 

Măști de casă pentru îngrijirea picioarelor

 

Mască cu banane

Banana este un ingredient pe care îl putem găsi în fructiera noastră și care, pe lângă faptul că este delicioasă, vă va permite și să redați moliciunea picioarelor dumneavoastră.

Preparare: Amestecă două banane până obții o pastă. Apoi puneți-l într-un recipient cu capac și puneți-l la frigider pentru o oră. Odată ce timpul a trecut, aplicați pe picioare înainte de a face baie și lăsați să stea timp de 10 minute. Se recomandă aplicarea acestei metode o dată pe săptămână.

De ce să pui un castron cu apă fierbinte în congelator. Trucul care te scapă de necazuri și de cheltuirea banilor

Mască cu ulei de migdale și zahăr

Zahărul este un exfoliant eficient și nu putea lipsi din îngrijirea picioarelor tale. Combinația cu ulei de migdale este foarte relaxantă și ambele ingrediente sunt foarte ieftine, așa că nu va trebui să cheltuiești mult pentru a avea picioare moi și frumoase.

Preparare: Mai întâi vei avea nevoie de trei linguri de zahăr și două de ulei de migdale. Apoi amestecați bine cele două ingrediente și puneți amestecul pe picioare cu un masaj blând timp de aproximativ cinci minute. La sfârșit se îndepărtează cu multă apă. Noaptea puneți încă puțin ulei natural pe picioare pentru a le menține hidratate.

Cu două ingrediente din bucătărie faceți un detergent puternic pentru cele mai murdare locuri din casă. Cel mai eficient truc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel