Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Trei zile în Poiana Brașov cât o săptămână în Dubai - prețuri de Revelion
WhatsApp
Tarifele pentru un sejur de trei zile în Poiana Braşov de Revelion ajung chiar şi la 12.000 lei în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, conform booking.com. Cu aceeași sumă, un turist îşi poate petrece un sejur de şapte zile în Dubai cu o cazare la hotel de patru stele în aceeași perioadă, scrie ZF.
Foto ILUSTRATIV

Preţul din Poiana Brașov este pentru trei nopţi de cazare într-o cameră dublă de­luxe, cu două pa­turi king-size şi bal­con, dar şi mic de­jun, la hotel de pa­tru stele.

De men­ţionat este faptul că preţul este va­labil atât pentru o per­soană, cât şi pen­tru patru persoane, costul reprezintă de fapt preţul camerei pe noapte.

Cu toate că acesta este cel mai ma­re preţ din staţiune pentru pe­rioa­da menţionată, alte unităţi de cazare oferă o cameră dublă şi mic dejun la pre­ţuri de 5.000-6.000 lei, bani cu care un turist poate merge chiar şi în des­tinaţii exotice timp de şapte zile la hoteluri de 3-4 stele.

Trei zile în Poiana Brașov cât o săptămână în Dubai

 

Spre exemplu, un sejur de şapte zi­le cu plecare pe 30 decembrie în Dubai costă circa 1.600 de euro de per­soa­nă, cu cazare la un hotel de patru stele.

Conform platformei de rezervări circa opt unităţi de cazare de patru stele din Poiana Braşov sunt rezervate complet, astfel că mai există disponibil doar 12% din capacitatea de cazare listată pe booking.com în această staţiune.

Preţurile mari din perioada Revelionului reflectă de fapt şi costurile pe care le au unităţile de cazare cu organizarea unei petreceri în seara dintre ani, iar aici în funcţie de hotel, pot fi oferite concerte live, masa festivă, acces la spa şi alte facilităţi, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel