Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu, după ce a primit notificare de evacuare: „Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine“
WhatsApp
Fostul preşedinte Traian Băsescu ar putea fi evacuat din vila de protocol, după ce reprezentanţii RA-APPS au cerut ajutorul unui executor judecătoresc. Băsescu afirmă că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a cumpărat.

RA-APPS a transmis că Traian Băsescu nu a respectat termenul legal pentru eliberarea imobilului.

„Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială. În data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1”, au anunţat reprezentanţii RA-APPS, conform Mediafax.

În apărarea sa, fostul preşedinte a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a cumpărat. Băsescu a mai spus că a primit marţi notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacueze imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, însă nu i s-a dat un termen.

Am primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul şi că un executor judecătoresc se va ocupa de treaba asta”, a spus fostul preşedinte, precizând că nu i s-a dat şi un termen pentru a elibera imobilul. Traian Băsescu a afirmat că se va muta când va fi locuibil apartamentul pe care l-a cumpărat.

Băsescu, evacuat: ”Mă deranjează lichelele”

 

”După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată și semnând contractul de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte proceduri: să am un contract la electricitate, gaze, apă, să comand o bucătărie. Eu nu mi-aș mai dori să locuiesc vreodată aici, dar nici să plec în 60 de zile. Voi pleca când apartamentul va fi gata. E un apartament cu pereții goi. Vestea proastă a venit de la cei care îmi furnizează bucătăria și mi-au spus că va fi gata abia în august.

Statul poate face ce vrea, el poate să îmi zică să locuiesc în stradă. Ura și prostia, lașitatea și mizeria, nu au avut curajul să se lupte cu mine când eram în putere, sunt niște pigmei. Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine. Nu și-au permis să mă atace când aveam puterea, ci acum, sunt niște neica-nimeni.

Nu am nevoie de mila nimănui, am resurse să mă așez în apartament. Dacă vor să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărți să mă ajute să le duc în apartament.

Când un stat îi face așa ceva unui fost președinte, să îi fie de bine! Nu am cerut nimic statului și nici nu intenționez să îi cer, dar nici el să nu îmi ceară mie”, a spus Băsescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel