Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu, despre legea offshore: Câştigător o să iasă Gazprom!
WhatsApp

Traian Băsescu a declarat la B1 că legea offshore nu are nicio legătură cu interesele României.

"Aţi urmărit şi discuţiile comune de astăzi dintre PSD şi ALDE şi s-au finalizat fără nicio concluzie pentru că unul să zicem să fim cu investitorii şi unul zice să îi jupuim pe investitori. Unul e cu investitorii în urma lobby-ului companiilor petroliere, altul este împotriva lor pentru că foarte probabil nu s-a finalizat plimbarea lui Dragnea în SUA ceea ce face ca din toată abordarea câştigător să iasă Gazprom.
I-aţi auzit pe cei doi să spună măcar odată care este interesul României în problema gazelor din Marea Neagră?", a afirmat Traian Băsescu în emisiunea moderată de Tudor Barbu.

Fostul preşedinte spune că ar trebuie să existe un plan de reindustrializare a României.

"România chiar dacă începe exploatarea gazelor din Marea Neagră nu poate consuma gazul. Inclusiv povestea lui Dragnea, jumătate din cantitatea de gaze să fie vândută pe bursa de la Bucureşti, vă pot spune cert că România nu poate consuma suplimentar gaze deci vor fi cumpărate tot de străini. Ne pregătim să începem un export de materie primă, România transformându-se într-o ţeavă prin care trece gazul din Marea Neagră spre piaţă ungară, austriacă şi aşa mai departe", a spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel