Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Traian Băsescu: „Acest virus a oprit lumea! Lasă miliarde de oameni fără pâine în casă“
WhatsApp
Traian Băsescu, fostul președinte al României, a afirmat că în acest moment, lumea „pare oprită“ din cauza pandemiei de coronavirus și a problemelor de ordin economic la nivel mondial care au început odată cu răspândirea virusului.

„Acest virus a oprit lumea. A oprit industrii. Industria se închide. Eu am un mare stres, o mare îngrijorare legată de capacitatea noastră de a menține în funcțiune sistemul energetic. Și acolo sunt oameni la fel ca la Mioveni, sau ca la fabrica de mobilă de la Dej care s-a închis. Vă spun ca un om care privește și altă lume nu numai din țară: s-a oprit lumea. Acest virus a oprit lumea, a oprit industria în China, industria din SUA, a prăbușit bursele, a închis producția, a închis circulația oamenilor, a oprit zborurile avioanelor. Este o situație incredibilă“ a afirmat Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică în direct la Realitatea Plus.

Întrebat dacă ar putea fi cumva și o parte benefică a acestui lucru, prin acela că acum poluarea s-a mai oprit, liderul PMP a spus că ar prefera poluarea decât reducere poluării prin această metodă forțată. 

„(...) N-aș da tipul acesta de poluare, obținerea reducerii poluării în această manieră, pentru că e o poluare care lasă milioane, dacă nu chiar miliarde de oameni fără pâine în casă. Nimeni nu acceptă ideea de reducere a poluării generând sărăcie. Când industria nu funcționează, așa cum e ea acum - relativ poluantă - nu avem ce pune pe masă. În momentul de față, lumea parcă este oprită“, a declarat Traian Băsescu, în direct la Realitatea PLUS.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
pixel