Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tot ce trebuie să știi despre vaccinul rusesc anti-COVID. "Va fi mai eficient decât cel de la Oxford"
WhatsApp
Alexander Gintsburg, directorul Centrului Gamaleya, a vorbit despre vaccinul înregistrat astăzi de Rusia, știre care a făcut înconjurul lumii.

Directorul Centrului Gamaleya, Alexander Gintsburg, a oferit un interviu jurnaliștilor de la Interfax. El a vorbit espre modul în care va fi realizată a treia fază a studiilor clinice ale vaccinului rusesc și cui îi este contraindicat să-l folosească. Potrivit lui Alexander Gintsburg, vaccinul rusesc este mult mai bun decât cel făcut de Universitatea Oxford.

Citește aici interviul complet. 

Vaccinul rusesc, primul înregistrat oficial

 

Rusia a reuşit să devină prima ţară din lume care înregistrează un vaccin împotriva noului coronavirus, a anunţat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, afirmând că una din fiicele sale şi l-a injectat.

„În această dimineaţă, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat pentru prima oară în lume”, a declarat Putin, în cadrul unei reuniuni a guvernului său, asigurând că vaccinul rusesc este eficient, a trecut toate testele necesare şi permite obţinerea unei 'imunităţi durabile' la COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel