Pregătirea tortului sărutul îngerilor depinde de fiecare gospodină în parte, dar vă asigurăm că toate sunt irezistibile la gust și nu vă vor lăsa indiferenți.
Ingrediente pentru 8 persoane:
Citește și Szarlotka, plăcinta poloneză cu mere. Acest desert fabulos îi va cuceri și pe cei mai pretențioși
4 cani de biscuiți macinați
1/3 cană zahăr
1/3 cană de migdale măcinate
1/2 cana de unt.
Citește și: Sarmale de post cu dovlecei, în foi de viță: Rețeta care va parfuma bucătăria cu miros de primăvară
Pentru umplere:
3 ouă
1 lingură de vanilie
1 cutie de lapte condensat
3 mere curățate, tocate și tăiate cubulețe
1/4 cană lichior amaretto
1/3 cana de migdale tocate
1 pachet și jumătate de cremă de brânză
Se amestecă crema de brânză adăugând pe rând ouăle, vanilia și laptele condensat.
Într-un recipient, turnați mărul tocat împreună cu migdalele și lichiorul amaretto, încorporați totul și amestecați-l cu ingredientele pe care le-ați amestecat anterior.
Amestecați toate ingredientele aluatului acestui tort irezistibil până obțineți consistența unui aluat neted și tapetați fundul unei forme de tort.
Odată ce tava este gata, adăugați umplutura și coaceți timp de 20 sau 25 de minute la o temperatură de 250 ° C.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News