Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort pufos în stil japonez din doar 3 ingrediente. O prăjitură atât de cremoasă încât veți crede că mușcați dintr-o bucată de nor
WhatsApp
Vă puteți imagina mușcând o bucată de nor cu aromă de brânză? Ei bine, cu acest tort de brânză cu 3 ingrediente în stil japonez, nu va trebui să vă imaginați. 
Tort pufos în stil japonez din doar 3 ingrediente. O prăjitură atât de cremoasă încât veți crede că mușcați dintr-o bucată de nor. FOTO: captură YouTube @Anna recetasfaciles

Este o prăjitură atât de cremoasă și se prepară atât de ușor și de repede încât va deveni un element de bază în casa ta. Sigur că aveți ingredientele acasă, deci ce mai așteptați pentru a-l pregăti și lăsați-i pe ai voștri cu gura căscată.

Ingrediente (pentru 6 persoane)

4 ouă mărimea L

250 g cremă de brânză tip Philadelphia

200 g lapte condensat 

 

Tort pufos în stil japonez - Mod de preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

Pregătiți tava. Am folosit o matriță detașabilă de 20 centimetri în diametru pe 10 în adâncime. Deschideți tava, așezați hârtia pe bază, închideți și tăiați hârtia în exces. Ungeți pereții și baza cu puțin unt. 

Separați albușurile de gălbenușuri în două boluri diferite.

Amestecați albușul cu un tel sau un mixer.

Mixați gălbenușurile. Așezați crema de brânză în vasul gălbenușurilor și, fără a fi nevoie să curățați tijele, bateți până obțineți un amestec cremos, fără bulgări. Adăugați laptele condensat și continuați să bateți până se integrează.

Adăugați albușurile la gălbenușuri puțin câte puțin și cu mișcări de învăluire. Aveți grijă să ajungeți bine la bază, astfel încât totul să fie amestecat în mod egal.

Se toarnă amestecul în tavă. Am pus folie de aluminiu pe bază pentru că o voi face la bain-marie și, deoarece este o matriță detașabilă, nu vreau să se ude tortul. 

VEZI ȘI : Prăjitura cu ciocolată fără coacere . Un desert proaspăt și irezistibil

 

Puneți tortul într-un recipient mai mare și puneți apă fierbinte pe bază, de doi sau trei centimetri.

Gătiți tortul. Așezați tortul la cel mai mic nivel al cuptorului și coaceți-l la 180 de grade cu căldura dedesubt timp de 30 de minute. Dacă vă place să fie maro deasupra, încălziți-l deasupra timp de 5 minute.

Lăsați-l să se răcească cu ușa cuptorului întredeschisă. Scoateți din cuptor după o jumătate de oră.

Desfaceți tortul și lăsați-l pe un raft să se răcească la temperatura camerei.

Îl poți decora cu puțin zahăr glazură deasupra. 

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel