Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort magic de ciocolată, fără făină, ouă sau unt: Ai nevoie doar de 3 ingrediente și 10 minute!
WhatsApp
Nu aveți nevoie de făină, ouă sau unt pentru acest tort magic. Dar vei avea nevoie doar de 3 ingrediente și 10 minute!
Tort magic de ciocolată, fără făină, ouă sau unt: Ai nevoie doar de 3 ingrediente și 10 minute!

Cu rețeta potrivită poți face o prăjitură moale chiar și fără făină și ouă, astfel încât să ai un desert simplu și ușor cu care să te răsfeți atunci când ai poftă de dulce. Probabil că sună ciudat, poate chiar imposibil, dar cu doar trei ingrediente vei coace un tort de ciocolată delicios care te va lăsa fără cuvinte.  

Altfel de colțunași. Găluște leneșe, rețeta mai rapidă și mai delicioasă! Nu știam că se prepara atât de simplu acest desert

De asemenea, este deosebit de potrivit pentru cei care au ales un stil de viață vegan sau care au o problemă de intoleranță.

Și, fără îndoială, ciocolata reușește întotdeauna să îmbunătățească starea de spirit și să facă cea mai proastă zi un pic mai tolerabilă. Acest lucru se datorează faptului că este un adevărat antidepresiv natural.

Mai mult, prezența flavonoidelor (cel puțin conform unor studii recente) pare să aibă un efect benefic asupra inimii prin combaterea nivelului de colesterol. Dar să vedem cum se prepară această prăjitură!

Tort magic de ciocolată, fără făină, ouă sau unt: Rețeta pas cu pas

 


Timp de preparare: 10 minute
Timp de gătire: 25 minute
Timp total: 35 minute
Porții: 12 felii
Calorii: 200 calorii

S-ar putea să îți placă și: Plăcinta bavareză cu mere, suculentă și cremoasă, care a înnebunit Internetul: Simplă și ușor de făcut


Ingrediente

530 ml. de lapte
500 g. de biscuiți uscați cu cacao, fără adaos de zahăr
1 pliculeț de praf de copt.

Te-ar putea interesa și acesată rețetă: Pandișpan pufos, fără unt, ouă, lapte și zahăr. Un deliciu culinar pentru cei care țin post, dar au poftă de ceva dulce


Pregătire

În primul rând, se unge complet cu ulei o tavă de copt de 24 cm și se acoperă partea de jos cu o foaie de hârtie degresată.

Acum se amestecă biscuiții în mod corespunzător, astfel încât să se pulverizeze, se transferă într-un castron, se adaugă încet laptele și se amestecă bine.

După ce ați obținut un amestec cu o consistență netedă și omogenă, turnați tot laptele rămas, adăugați drojdia, amestecați din nou și transferați totul în tavă.

La final, se coace în cuptorul preîncălzit, în modul ventilat, timp de 25 de minute la o temperatură de 180°C (170°C în modul static), iar la sfârșit se verifică cu o scobitoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel