Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată. Ingrediente
Citește și Profiterol, rețeta copilăriei. Trucuri ca să iasă desertul divin
2 ouă
150 g zahăr
120 g de făină
40 g amidon de cartofi
30 ml de lapte
100 g unt
o ceașcă de cafea
80 g de ciocolată neagră
praf de copt
pudră de cacao neîndulcită după gust
chipsuri de ciocolata dupa gust
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort din ciocolată neagră și cafea, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun
Pentru a pregăti acest desert, topiți untul și fulgii de ciocolată la cuptorul cu microunde sau la bain-marie, apoi lăsați-le să se răcească. Mixați ouăle cu zahărul într-un castron până obțineți un amestec ușor și pufos.
Ar putea să vă placă și: Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal din câteva ingrediente. Fără lapte și fără unt
Adăugați făina, amidonul cernut, untul topit și ciocolata, continuând să mixați fără oprire. Apoi turnați în compoziție cafeaua rece, praful de copt și laptele, continuând să mixați.
Încercați și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun
Compoziția se transferă într-o matriță unsă cu ulei și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 40 de minute. Tortul este gata atunci când trece testul scobitorii. Când s-a răcit, se presoară cu cacao și se decorează cu cipsuri de ciocolată.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News