Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată
WhatsApp
Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată. Tortul din ciocolată neagră și cafea este un desert de care toată lumea se va bucura. Poate fi servit chiar și la micul dejun. Este simplu și ușor de preparat! Consistența desertului este ușor umedă și rămâne neschimbată chiar și după 3 zile. Desertul delcios, făcut după această rețetă,  se taie perfect și are un gust fin și deosebit.
Tort din ciocolata neagra si cafea

Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată. Ingrediente

Citește și Profiterol, rețeta copilăriei. Trucuri ca să iasă desertul divin

2 ouă

150 g zahăr

120 g de făină

40 g amidon de cartofi

30 ml de lapte

100 g unt

o ceașcă de cafea

80 g de ciocolată neagră

praf de copt

pudră de cacao neîndulcită după gust

chipsuri de ciocolata dupa gust

Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort din ciocolată neagră și cafea, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort din făină de cocos și căpșuni. Rețeta unui desert spectaculos, perfect pentru micul dejun

 

Tort din ciocolată neagră și cafea. Desertul perfect cu care nu vei da greș niciodată. Mod de preparare

 

Pentru a pregăti acest desert, topiți untul și fulgii de ciocolată la cuptorul cu microunde sau la bain-marie, apoi lăsați-le să se răcească. Mixați ouăle cu zahărul într-un castron până obțineți un amestec ușor și pufos.

Ar putea să vă placă și: Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal din câteva ingrediente. Fără lapte și fără unt

Adăugați făina, amidonul cernut, untul topit și ciocolata, continuând să mixați fără oprire. Apoi turnați în compoziție  cafeaua rece, praful de copt și laptele, continuând să mixați. 

Încercați și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun

Compoziția se transferă într-o matriță unsă cu ulei și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 40 de minute. Tortul este gata atunci când trece testul scobitorii. Când s-a răcit, se presoară cu cacao și se decorează cu cipsuri de ciocolată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel