Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente. Ingrediente.
350 g de iaurt de soia;
½ cană de zahăr brun;
1/3 cană de făină
un plic de praf de copt
Ingrediente pentru cremă:
1 cană de margarină vegană, din soia;
60 g zahăr pudră;
½ cană de lapte de cocos;
1 linguriță de esență de vanilie.
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Un vas se tapetează cu hârtie de copt. Iaurtul de soia se amestecă cu zahărul într-un bol. Apoi încorporează treptat făina și praful de copt.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta Pizza de casă, cu blat pufos din cartofi fierți. Rețeta de post din caietul gospodinelor din Italia. Ingredientul secret care o face delicioasă
Puneți aluatul în tava pregătită și dați-l la cuptor pentru 30 de minute. Blatul este gata când trece testul scobitorii. Scoateți blatul de tort din vas și lăsați-l la răcit.
Cremă de cocos pentru tortul de post
Cu ajutorul mixerului se bate bine margarina vegană până capătă o textură pufoasă. Încorporează zahărul pudră. Adaugă și laptele de cocos și esența de vanilie. Bate cu mixerul până când obții o cremă fină. Crema se dă la rece, în frigider, timp de 30 de minute.
Acum este timpul să montăm tortul. După ce că blatul s-a răcit complet, tăiați-l pe orizontală, în 2 sau 3 straturi. Între straturi, puneți uniform crema. Deasupra, după ce acoperi cu un strat generos de cremă, tortul poate fi ornat cu merișoare, căpșune sau nuci și alune. Tortul se dă la frigider cel puțin o jumătate de oră. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News